Saslušan "nanogica" koji je pucao u trenera: PREDLOŽEN PRITVOR ZBOG UTICAJA NA SVEDOKE!

Autor: Republika

Vesti

22.06.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M.S. (27) iz Beograda na saslušanju zbog sumnje da je naneo tešku telesnu povredu M.D. (24) priznao da je pucao i izneo svoju odbranu.

Saslušan "nanogica" koji je pucao u trenera: PREDLOŽEN PRITVOR ZBOG UTICAJA NA SVEDOKE!

Foto: Shutterstock

Danas je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan M.S. (27) iz Beograda zbog sumnje da je u ponedeljak u jednoj teretani na Miljakovcu pucajući iz pištolja, naneo tešku telesnu povredu M.D. (24), inače treneru u toj teretani.

- Uhapšen je  u brzoj i efikasnoj akciji policije samo deset minuta nakon što je 20. juna u poslepodnevnim časovima, u jednoj teretani na Milјakovcu, pucao u oštećenog muškarca nanevši mu teške telesne povrede, a nakon toga pobegao - saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Napadač je na saslušanju priznao da je pucao i izneo svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. 

 M.S. se tereti da je izvršio krivična dela - nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i teška telesna povreda.

Prema nezvaničnim saznanjima u momentu kad je izvršio krivično delo, napadač je bio na izdržavanju kazne kućnog zatvora, gde mu je propisano nošenje nanogice u trajanju od 10 meseci, zbog posedovanja droge i oružja.

Trener je ranjen u potkolenicu, a prema nezvaničnim informacijama beogradskih medija, naveo je da je pucnjavi prethodio verbalni sukob između njega i M.S.

- Vežbač mi je tražio da uđe sa mnom u službene prostorije. Kada sam ga odbio nasrnuo je na mene. Uzvratio sam mu udarce. Pre nego što će izaći iz teretane rekao mi je da ide po pištolj, da ga sačekam i da će me ubiti. Nisam u to verovao - ovako je nezvanično, svoje viđenje pucnjave opisao trener M.D. iz Rakovice i dodao da niko nije smeo da ga spreči jer im je zapretio, prenosi Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading