SREĆAN KRAJ POTRAGE: Pronađena Marija koju je cela Srbija tražila!

Autor:

Vesti

07.05.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija intenzivnim radom pronašla je jutros devojčicu M.S. (16) iz Prćilovice kod Aleksinca koja je nestala 30.aprila nakon što je sa bratom došla u Niš na pijacu.

SREĆAN KRAJ POTRAGE: Pronađena Marija koju je cela Srbija tražila!

Foto: PU Niš

Kako je potvrđeno u niškoj policiji nestalu devojčicu je pronašao policijski službenik u okolini Železničke stanice u Nišu. Ona je u dobrom stanju i nije povređena.

Devojčica je na sebi imala istu garderobu kao na dan nestanka.

Prema nezvaničnim saznanjima Blica sa devojčicom se trenutno obavlja razgovor u prisustvu radnika Centra za socijalni rad o razlozima odlaska i ostalim okolnostima.

Podsetimo, devojčica je sa bratom došla u Niš autobusom 30.aprila da kupe određene stvari na pijaci Otvoreni tržni centar. On je otišao da kupi mobilni telefon a ona je ostala sa stvarima. Kada se vratio, međutim, nje nije bilo. On se posle nekog vremena i bezuspešne portage vratio kući u selo u okolini Aleksinca, ali pošto se njegova sestra nije pojavila do večeri, njena majka je 1.maja prijavila policiji nestanak.

Niška policija je započela intenzivnu potragu i objavila fotografiju nestale devojčice koja je pronađena 7.maja.

Nestala devojčica je do 16.godine bila u hraniteljskoj porodici u selu Katun, nakon čega se vratila kod biološke majke u selo Prćilovica, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading