PS: Zašto Cvijić sme da slaže sve o Vulinu, a Vulin ne sme da se brani od Cvijića, tajna je koju znaju samo UNS i NUNS

Autor: Republika

Vesti

05.08.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reći za ministra policije koji je razbio najsuroviji kriminalni klan u Evropi da se više bori sa novinarima, nego sa kriminalcima, može samo onaj ko veruje Belivuku i Miljkoviću navode iz Pokreta socijalista

Republika

Foto: printskrin

Aleksandar Vulin

"Reći za ministra policije koji je razbio najsuroviji kriminalni klan u Evropi da se više bori sa novinarima, nego sa kriminalcima, može samo onaj ko veruje Belivuku i Miljkoviću da su nevini, a da i ako nisu baš nevini, onda su sve zločine činili sa Vulinom. Nije potrebno biti ni vidovit, ni obavešten da bi se znalo šta će NIN da piše u sledećem broju.
Pa, braniće Belivuka, a napadaće Vučiča i Vulina.
Zašto Cvijić sme da slaže sve o Vulinu, a Vulin ne sme da se brani od Cvijića, tajna je koju znaju samo UNS i NUNS. 
A, posebna je tajna zašto političko udruženje u zvaničnom finansijskom dugu prema Đilasu ne obaveštava strance o napadima na novinare Informera, Pinka, Studija B, Srpskog telegrafa", odgovorili su u Pokretu socijalista novinaru i članu NUNS-a Vuku Cvijiću koji je izrekao laži na račun njihovog lidera Aleksandra Vulina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nedja

05.08.2021 16:59

Zašto Cvijić sme da slaže sve o Vulinu, a Vulin ne sme da se brani od Cvijića, tajna je koju znaju samo UNS i NUNS.

Solo

05.08.2021 21:12

Da li je vreme da duo VV pocinje da eliminise politicke mrzitelje ove zemlje i podmuklih napada placenih novcem ukradenog naroda i sad bogatasa Djilasa koji dominira neprijateljstvom i mrznjom prema svakom koje za jedinstvo i slogu. Mi svi jedva cekamo na takvu eliminaciju takvih ljudi i njihovih politickih sledbenika..

Božo

09.08.2021 18:42

@Solo - Eliminacija znači bezakonje.