MAKLJAŽA U CENTRU BEOGRADA: Inervenisala Hitna pomoć - evo zbog čega!

Autor:

Vesti

27.12.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon policijske istrage biće utvrđeni svi detalji ovog slučaja.

MAKLJAŽA U CENTRU BEOGRADA: Inervenisala Hitna pomoć - evo zbog čega!

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

U samom centru Beograda večeras se dogodila tuča nekoliko muškaraca, a okolnosti sukoba za sada nisu poznate.

Na Instagram profilu "Moj_beo_grad" na storiju objavljen je video-snimak sa mesta incidenta na kom se vide policajci kako razgovaraju sa jednim muškarcem, ali i ambulanntno vozilo Hitne pomoći sa upaljenim rotacijama.

Još uvek se ne zna motiv sukoba, kao ni šta je prethodilo fizičkom obračunu.

Nakon policijske istrage biće utvrđeni svi detalji ovog slučaja. 

Podsetimo, početkom meseca  u Knez Mihailovoj dogodio se incident kada je jedna osoba izbodena nožem.

Nemanji J. koji se tereti za krivično delo Pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, ukinuto je zadržavanje i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Stevan D. (33) zbog sumnje da je 3. decembra ove godine oko 1:20 časova u Knez Mihailovoj ulici nakon kraće verbalne rasprave nožem zadao ubodnu ranu A.V. (25)  u predelu grudi.

Nemanja J. (20) je saslušan zbog sumnje da je sakrio nož kojim je krivično delo izvršeno, bacivši ga u šaht na uglu ulica Kralja Petra i Uzun Mirkova, koji su pronašli pripadnici PS Stari Grad. 

Osumnjičeni Stevan D. se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je Nemanja J. izneo odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Stevanu D. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskon periodu ponovio krivično delo.

Stevanu D. se naredbom o sprovodjenju istrage na teret stavljaju krivična dela Ubistvo u pokušaju. Takodje mu se na teret stavlja  i krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga, s obzirom da je prilikom pretresa stana Stevana D. policija pronašla manju količinu kokaina i marihuane.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading