NESTAO BRANISLAV MILENKOVIĆ(31) IZ BEOGRADA! Ovo su detalji o njegovom nestanku

Autor:

Vesti

18.11.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak Branislava Milenkovića uznemirio je njegovu porodicu i prijatelje, ali i celokupnu javnost u Srbiji.

NESTAO BRANISLAV MILENKOVIĆ(31) IZ BEOGRADA! Ovo su detalji o njegovom nestanku

Foto: Privatna arhiva

Branislav Milenković

Branislav je poslednji put viđen 14. novembra kod Savskog mosta u Beogradu, a njegova porodica od tada nema nikakvih informacija o njemu.

Prema rečima porodice, Branislav je tog dana nosio plave patike, teget farmerice, plavu torbicu i sivu jaknu. Visok je 175 centimetara, ima plavu kosu i plave oči, a rođen je u Kruševcu. Njegovi najbliži opisuju ga kao društvenu i vedru osobu, te su zabrinuti za njegovu bezbednost.

Policija je odmah pokrenula potragu za Branislavom i apeluje na sve građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o njegovom nestanku, odmah obaveste nadležne organe. Takođe, ukoliko ste ga videli ili imate bilo kakve indicije o njegovom kretanju, molimo vas da se javite policiji.

Branislav je bio aktivan na društvenim mrežama, te je njegova porodica zamolila sve koji ga poznaju da podele informaciju o njegovom nestanku na svojim profilima kako bi se što pre pronašao.

Nestanci su uvek teški za porodice i prijatelje, a posebno u ovakvim slučajevima kada je osoba nestala bez traga. Zbog toga se nadamo da će se Branislav uskoro vratiti svojim najbližima i da će se ovaj slučaj uspešno završiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading