APOKALIPTIČNE SCENE NA ULICAMA BEOGRADA! Grad potukao prestonicu, zgrade POPLAVLJENE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.08.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme u Beogradu se ne zaustavlja.

APOKALIPTIČNE SCENE NA ULICAMA BEOGRADA! Grad potukao prestonicu, zgrade POPLAVLJENE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

 

Kroz Beograd tutnji jako nevreme. Olujni vetar, velike količine kiše i grad tuku prestonicu.

Nad nebom su se nadvili crni oblaci, koji su dan pretvorili u mrak. ''Nebo i zemlja su se sastavili'', led veličine jajeta pada u gradovima širom Srbije, a prolama se i jaka grmljavina.

Na ulicama se slivaju reke vode, a kako Republika saznaje, natopljene su i brojne stambene zgrade, a stanari istih se bore da spasu stanove od poplava. 

Nevreme se ne zaustavlja, a mi apelujemo  na sve građane da ne izlaze na ulice i da se čuvaju od olujnih padavina.

Podsetimo,  Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, uputio je apel pred nevreme u kome moli sve sugrađane da bez preke potrebe ne izlaze napolje tokom vremenskih nepogoda.

- Imajući u vidu da je kroz upozorenje najavljeno između 30 i 50 litara padavina u kratkom vremenskom periodu na širem području Grada Beograda uz pojavu vetra olujne jačine i grada, apelujemo na građane da se pripreme u skladu sa upozorenjima i da ne izlaze napolje bez preke potrebe, jer se nevreme očekuje u popodnevnim časovima i trajaće više sati. Molim sugrađane da obrate pažnju i na stvari koje im se nalaze na terasama, ravnim krovovima, te da ih na vreme obezbede i sklone - naglasio je gradonačelnik Šapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading