NEVREME SE STUŠTILO NAD BEOGRADOM! Prestonica je večeras ličila na Veneciju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.07.2022

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako nevreme pogodilo je Beograd, kiša napravila haos posebno u ovim delovima grada.

NEVREME SE STUŠTILO NAD BEOGRADOM! Prestonica je večeras ličila na Veneciju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Nakon tropskih vrućina koje su prethodnih dana doslovce topile asfalt glavnog grada Srbije, građani su čekali osveženje kao ozeblo sunce. Međutim, usled velike količine padavina, Beograd je večeras izgledao kao popularna Venecija u Italiji. 

Građani su iz raznih krajeva grada reportirali o trenutnoj situaciji, a kao dokaz tome na video snimcima se može videti da kišni odvodi nisu mogli da postignu svu količinu vode koja je nadolazila, te je došlo do zapušenja kišnih odvoda koje se na kraju pretvorilo u velike poplave širom grada. 

Najviše problema imali su Novobeograđani, čiji su automobili ostali bukvalno zarobljeni na parkinzima. Neki su uspeli da dođu do svojih prevoznih sredstava, ali u nameri da izađu sa parkirališta nisu uspeli.  

Čitalac Republike poslao nam je snimak iz Bloka 45 na Novom Beogradu, na kome se vidi kako se automobili probijaju kroz bujicu pokušavajući da dođu do suvog puta, koji praktično ne postoji. 

Da biste od Borče došli do Pupinovog mosta, treba vam podmornica, jer su svi automobili potopljeni do krova, te se maltene ni ne vide. 

Instragram stranica 192.rs je objavila šokantan snimak na kome se vide vozila zaglavljena u poplavi: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako nezvanično saznajemo svi vozači koje je nevreme zateklo na mostu moralo je da okrene svoje automobile i vrati se kontrasmerom.

Policija iz automobila koja su blokirana pokušava da spasi žene, decu i sve ugrožene.

Još uvek se sa tačnošću ne zna kda će se saobraćaj na Pupinovom mostu normalizovati.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading