(VIDEO) Mina otkrila: DOROTEA BILA SA OŽENJENIM MUŠKARCEM!

Autor:

Zadruga

16.09.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ove subote su pitanja novinara izazvala totalni haos u rijalitiju "Zadruga2"!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški i Dorotea Jovanović

Novinar i voditelj Darko Tanasijević je postavio pitanje Mini Vrbaški da li joj ponašanje Adama Đoganija izgleda ženskasto, kao što to tvrdi Dorotea Jovanović.

- Ja sam ostala u blagom šoku, meni je ovo malo smešno. Poznajemo se jako dugo, već tri godine. Ne smatra da je ženstven već samo pazi kako se ponaša prema devojkama. On je stvarno dobar dečko, nema veze sa vezom - rekla je Mina.

- Preterano je usporen, samo kenjka kao žena. Mina je rekla da sam ja mala, ali ja mislim da ne bi trebalo da pričaš tako, znam ja o tebi nešto što ne bi htela da se sazna - pričala je Dorotea.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

- Svi znaju da si ti namazana i dvolična - rekla je Mina, na šta je Dorotea rekla:

- Svaku porukicu sam pročitala. Sve znam, ja sam pokretna arhiva Mine Vrbaški, ne ucenjujem je jer joj kažem da mora da bude fina, nije vreme da otkrivam, ali doći će vreme da sve to otkrijem - rekla je Dorotea nakon čega je Darko Tanasijević uporno tražio da iznese nešto konkretno.

- Ova devojka je bila sa oženjenim čovekim od 45 godina koji sada gleda sve ovo. To je moj prijatelj jako dobar, on nije slobodan - vikala je Mina nakon čega je izazvala haos u Beloj kući.

- Bila sam sa razvedenim muškarcem, on nije u braku. Bila sam sa razvedenim čovekom, mi više nismo, bilo je jako kratko - vikala je Jovanovićeva.Bila sam sa razvedenim muškarcem, on nije u braku. Bila sam sa razvedenim čovekom, mi više nismo, bilo je jako kratko - vikala je Jovanovićeva.

- Moja mama i brat nisu bili u Beogradu, tražila sam novac jer mi je bilo potrebno da kupim lekove. On je došao i dao mi 50e, a posle sam mu vratila - rekla je Mina.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dorotea Jovanović

- O Bože dođi po mene, pijana sam ne znam gde se nalazim, mrtva sam pijana - citirala je  je Doroteao na šta je Mina rekla da je sve to laž.

U konverzaciju se ubacila i Zerina Hećo koja je bila vidno iznervirana ponašanjem mlade dizajnerke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mara

16.09.2018 16:25

A sa koliko ozenjenih i neozenjenih je bila Mina? Ne moze da ih nabroji.

Odgovori 26 3
Aroda

17.09.2018 14:19

@Mara - Nije poenta u tome, svi znamo da je Mina bila sa oženjenim, poenta je što se ova D*oljotea predstavljala finom i poštenom napadajući Lunu, a ona jeftina sponzorušica ispade još gora od nje, bila sa muškarcem koji ima djecu i ženu, a uz to može otac da joj bude, a što je najsmešnije "prepošteni" Lepi Mića, čovek kojem je nekad bilo stalo do "tradicionalnih porodičnih vrednosti" sad to sve po duplim aršinima podržava.

Odgovori 0 10
Mika

17.09.2018 09:40

Mina je bila sa desetinama ozenjenih muskaraca.

Odgovori 15 2