Zorica Marković: Živim od rijalitija, od pevanja nema leba!

Autor: D. L.

Zadruga

17.07.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković zasigurno može da se pohvali bogatim rijaliti-iskustvom koje ima iza sebe, a s obzirom na to već odavno nema ponude za nastupe, planira da okonča pevačku karijeru.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Zorica Marković

Naime, Markovićeva je za Rijaliti ekskluzivno otkrila da više ne živi od pesme i da su joj šou programi odličan izvor prihoda, pored nekretnina i restorana koje poseduje.

Zorica: Nemam ja sad nastupe i nisam tražena kao što je to nekad bilo

- Što se mene tiče, ja odoh u penziju kad je moja pevačka karijera u pitanju. Više ne živim od pesme, sve se nekako pretvorilo u komercijalu, a ja nisam neko ko peva takve pesme. Od mog pevanja danas nema leba! Nemam ja sad nastupe i nisam tražena kao što je to nekad bilo, tako da se ne oslanjam finansijski više na to. Možda snimim dve nove numere, onako za moju dušu po prvi put, jer je to nešto što sam oduvek želela. Ja sam neko ko se vrlo dobro snalazi u rijalitiju - priča Zorica i dodaje da "Zadruga" ne samo rijaliti, nego i program koji je dokazao koliko je kvalitetan:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

- Ja bih bila presrećna ako bih sad odmah dobila ponudu od televizije Pink da uđem u u "Zadrugu 2" i vrlo je verovatno da će se to i dogoditi u narednom periodu. Dokaz da je rijaliti bio dobro gledan je i taj što su svi postali velike zvezde i pored toga što su dobro zaradili. Mnogi su počeli da pevaju, neki su otišli u voditelje, a neki povratili staru slavu - rekla je Zorica i dodala da joj se najviše svidela pesma Nadežde Biljić "Budale", koja joj odlično leži.

- Vidim da je i Bora Santana snimio pesmu pored Mikija Đuričića, ali mislim da je za sada samo Nadežda Biljić uspela da ubode hit. Pesma joj je dobra i dobro je iskoristila situaciju iz rijalitija da sve to medijski dobro zavrti - rekla je Markovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mara

17.07.2018 18:44

Ako takva zvezda tvrdi da od pevanja nema hleba, zasto se ove nove zvezdice uzvezdile i lazu o basnoslovnim honorarima od nekoliko hiljada evra za veče?

Odgovori 10 1