Luna progovorila o Anabelinim silikonima: JA PLAČEM, A ONA VRIŠTI!

Autor:

Zadruga

19.03.2018

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada blogerka Luna Đogani pred milionskim auditorijumom u javnosti je iznela mnogo detalja iz svog privatnog života, što se njenim roditeljima nimalo nije dopalo i na čemu joj jedino zameraju. Iako ona nije svesna toga, ona se s vremena na vreme seti pojedinih situacija koje su joj ostale duboko urezane u sećanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Između ostalog, Luna je razgovarala sa ukućanima, na šta je bila podstaknuta da ispriča jednu od situacija koje su obeležile njen život, a to je priča o sceni koju je gledala kada se njena mama Anabela Atijas podvrgla plastičnoj hirurgiji, tačnije, ugradnji silikona u grudima.

- Ja sam imala 6 godina možda, tad je moja mama radila silikone. I ja sam spavala, a ona obukla neku svilenu pidžamu sivu. I ona ustala, plače! Legla i nije mogla da se pomeri. Ja plačem sa njom, a ona vrišti! Dižem ja nju, moj tata hvala bogu došao, tu pidžamu nikad nije obukla - rekla je Luna.

Ukućanka je takođe dodala da nikada neće zaboraviti taj trenutak, koji je njoj itekako teško pao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading