(VIDEO) Rat suparnica se nastavlja: KIJA TUŽILA LUNU!

Autor:

Zadruga

15.03.2018

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar tužila je Lunu Đogani da neprestano blati njen brak sa Slobom Radanovićem!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Kako je Kija tužilac u ovom slučaju, ona je prva dobila reč: 

- Ja sam smatrala da je indirektno prozvala moj brak, ne znam da li namerno, ona je rekla da nije, ne znam da li je to mislila. I onda je krenula tu rasprava. Ja smatram da je Luna poslednja koja ima prava da nešto komentariše, ali ima pravo da komentariše. Da, ona misli da je nešto posebno. Da, mislim da je jedna u nizu, ali ne bih volela da je to tako jer bi sve ovo bilo ni za šta. Želim im svu sreću, da budu zajedno do kraja života, da bar nešto vredi ovo kroz šta sam prošla. Nikad niste čuli da sam je pljuvala, ako imam nešto da kažem, kažem za Slobodana, a trudim sve da mu sve kažem u lice, za stolom. Da, smatram da je poslednja koja treba da komentariše i smatram da jeste jedna u nizu, ne bih volela da je to tako, to je za sada mišljenje, ako se ispostavi drugačije, super. To je sve što imam da kažem - rekla je Kija. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Kada je došao red na Lunu da iznese svoju odbranu, ona je iznenadila sve svojom izjavom: 

- Nemam komentar, kriva sam. U pravu je da sam još jedna u nizu, eto, ovo je rijaliti, pojačane emocije, Sloba i ja samo sve ovo uradili samo zbog marketinga. Ma, ništa ovde nije realno. U pravu je za sve. Ja gledam svoja posla. Ne treba ništa da komentarišem, treba da ćutim i da se završi sve ovo i da idem kući. U pravu je, treba da me pljuje, ali ne radi to - rekla je Luna. 

Šta je porota imala da kaže o ovom slučaju i kako je Luni presuđeno, pogledajte u nastavku: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pavle

16.03.2018 06:24

Ova žena / Kija /sa svim svojim manama i vrlinama kao magnet privlači

Mika

17.03.2018 11:16

Kija najpozeljnija za suprugu.