UDAJE SE POPULARNA PEVAČICA: Posle 18 meseci zabavljanja rekla DA!

Autor:

Zabava

08.08.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice Eli Golding (31) izgovorila je "da" svom dečku Kasperu Čoplingu (26) posle 18 meseci zabavljanja.

Foto: youtube.com/ Calvin Harris
Udaje se pop princeza... Eli Golding

Pop princeza, kako je obožavatelji nazvaju koja je 2016. godine gostovala u Egzit festivalu, juče je svoje fanove putem tvitera obradovala lepim vestima. A i njen verenik otkrio je koliko je srećan jer je Eli pristala da se uda za njega:

 

Need sunnies or not happy

A post shared by Caspar Jopling (@casparjopling) on Jun 2, 2018 at 12:47pm PDT

- Provešću ostatak života sa ovom izvanrednom i prelepom, prelepom osobom. Niko moj život nije učinio ovako ispunjenim, prepunim saznanja, sreće i ljubavi. Prepunim nade, strasti, poverenja i još ljubavi. Ne postiji osoba koja me čini kompletnijim i nikada neće postojati osoba koja će me učiniti potpunijim. Radujem se što ćemo zajedno istraživati svet, plakati od smeha glupim šalama, časkati u jutarnjim satima o umetnosti, muzici, svetu i budućnosti. Volim te, Elena. I hvala svima vama koji ste danas slali ove ljubazne poruke. 

Za razliku od Kaspera, Eli je bila malo manje otvorena te je samo putem tvitera zahvalila svima na čestitkama:

- Hvala vam mnogo svima na predivnim porukama - napisala je pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading