Voljenka Ilić: Bila sam ljubavnica vlasnika kockarnica

Zabava

06.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Parova" Voljenka Ilić, koja je poznata kao ljubavnica žestokih momaka devedesetih, otkrila je da je tokom svoje burne prošlosti bila šest godina u vezi sa vlasnikom kockarnica "Aleksandar" Miloradom Majkićem, te da je njegov novac trošila u humanitarne svrhe.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Voljenka Ilić

Priznaje i da je imala nezaboravnu ljubavnu romansu sa bivšim mužem nekadašnje modelsice i poslanice Nevene Stamenković Srđanom Adžemovićem Adžemom. Prema Voljenkinim rečima, navodni saradnik "zvezdarskog klana" brinuo je o njoj nakon moždanog udara, koji je, kako tvrdi, preživela čak dva puta.

Ilićka: Srđan Adžemović Adžem je bio moja najveća ljubav. Brinuo je o meni nakon moždanog udara

- Ja sam predsednik Udruženja za zaštitu životinja "Brižit Bardo" u Srbiji, a novac koji sam dobijala od Milorada Majkića, s kojim sam provela šest godina, trošila sam u humanitarne svrhe. Preživela sam dva moždana udara, a tokom mog oporavka sve vreme o meni je brinuo Srđan Adžemović Adžem, koji je bio moja najveća ljubav - priznala je pred ulazak u rijaliti za Srpski telegraf i naglasila:

- Mislila sam da će mi Adžem biti poslednji muškarac u životu. Želeli smo dete. On je uvek bio galantan, oličenje muževnosti, ali me je varao i zato su svi naši planovi pali u vodu - zaključila je Ilićka.

Inače, ova učesnica "Parova" već na početku rijalitija pokazala se kao najprovokativnija, što zbog svoje prošlosti, što zbog ponašanja pred kamerama. Posle samo dva dana upustila se u seksi igru sa Miloradom Simićem, poznatijim kao Seksi Rok.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading