LAZUKIĆ PRVI PUT VIDEO DETE POSLE TRI MESECA!

Autor:

Zabava

20.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek zakoniti suprug Nataše Bekvalac Luka Lazukić, koji četiri meseca nije video ćerku Katju, u sredu je prvi put proveo sa detetom 30 minuta u centru za socijalni rad, otkriva Srpski telegraf.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luka u sredu video Katju... Bekvalčeva i Lazukić

Još uvek zakoniti suprug Nataše Bekvalac Luka Lazukić, koji četiri meseca nije video ćerku Katju, u sredu je prvi put proveo sa detetom 30 minuta u centru za socijalni rad, otkriva Srpski telegraf. Naime, prema našim saznanjima, Lazukić od kobne noći između 13. i 14. aprila, u kojoj je pretukao pevačicu, navodno nikada ranije nije pokušao da vidi bebu.

- Luka je po savetu svojih advokata dva dana pred nastavak suđenja organizovao susret sa devojčicom. Svih prethodnih meseci nije tražio da vidi ćerku niti se ponudio da joj finansijski pomogne. Štaviše, zahtevao je od Nataše da ona njemu vraća novac koji je tokom veze i braka trošio - tvrdi izvor blizak bivšem paru.

RepublikaFoto: youtube.com
Njegova advokatica tvrdi da do sada nije imao ostvareno roditeljsko pravo...

Suprug Nataše Bekvalac u centru za socijalni rad imao prvi susret sa ćerkicom Katjom, nakon što je 14. aprila pretukao njenu majku

S druge strane, Lazukićeva advokatica kaže da je on želeo da ostvari svoje roditeljsko pravo, ali da mu je to sve do prekjuče bilo onemogućeno.

- Luka nije mogao da viđa svoje maloletno dete zbog odluke suda, s obzirom na to da se vodi postupak koji se tiče nasilja u porodici. Mi kao advokati pisali smo nekoliko urgencija sudu jer postoji mera zabrane prilaska koja je na snazi za Natašu Bekvalac, tako da bi svaki kontakt Luke sa Natašom ili bilo kim iz njenog okruženja bio po Lazukića sa posledicama. Sada smo konačno dobili privremenu meru, tako da je Luka prekjuče video dete u centru za socijalni rad u trajanju od 30 minuta i verujte mi da je jedva čekao da se sretne sa Katjom. Nju u centar za socijalni rad dovodi osoba od poverenja, a to je ovoga puta bila dadilja - rekla je Milica Nicović iz Lazukićevog pravnog tima.

Natašin advokat: Lazukić nikada do sada nije tražio da vidi dete jer, da jeste, to bi mu bilo omogućeno i pre

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ona mu nije branila da viđa ćerku... Nataša Bekvalac

Natašin advokat potvrđuje da je Luka konačno video ćerku, ali negira da to nije mogao i ranije da uradi.

- Tačno je da je donesena privremena mera prema kojoj Lazukić može da ostvaruje svoje roditeljsko pravo u kontrolisanim uslovima. Nikada do sada nije tražio da vidi dete jer, da jeste, to bi mu bilo omogućeno i pre - zaključuje Nemanja Aleksić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading