ZORICA BRUNCLIK U STRAHU PRIČALA O LUNI I SLOBI: Može to i meni da se DESI!

Autor: Stars

Zabava

26.02.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica koja uglavnom na sve ima komentar, Zorica Brunclik ovoga puta nije želela da komentariše vezu Lune Đogani sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Brunclikova je iznela svoje mišljenje, ali odbila je da osudi ili podrži:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba

- Iskreno rečeno, ja se time ne bavim! Moje nije da kažem! Znate ono "igrala mečka pred tuđom kapijom, može i pred mojom", sve što možeš da kažeš da se tamo negde dešava, ne zaboravi da može lako i tebi da se desi. Ne bih se ja mešala u to! Nije to moja stvar. Jedino što mogu da kažem jeste da tu nikome nije lako - izjavila je Zorica koja ima četvoro dece, od kojih tri ćerke - Mariju, Zlatu i Miljanu.

Da li je Brunclikova mislila na svoje ćerke kada je odbila da prokomentariše Lunu i Slobu, nije poznato, uglavnom pevačica je dala dobar, diplomatski odgovor i uspela da se izvuče iz nezgodne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
bata

26.02.2018 18:02

Brunclik nije nista kazala ni da li odobrava ni da li ne odobrava. Bolje da nije nista kazala.

ljubće

27.02.2018 18:28

@bata - Pa jel nije i Zorica doživela isto sa mužem od Vesne Zmijanac. Zna se da se sve u životu vrača

Tijana

26.02.2018 18:36

Ako ne zna sta da kaze neka se ne javlja. Valjda bi rekla cerki sta nije dobro u njenom ponasanju na TV.

Emilija Ivić

07.03.2018 21:27

Zoka jecaricaKoga se ona plaši.Žena jeodmerena. Usvakom slučaju, Luni i Slobi nemako šta da zameri. Slobu je bivša arlau vezi. Ona je kriva za raspad toga.Sloba jevrh mladić, care, samo napred. Luna te voliviše od sebe.