(VIDEO) HIT IZBORI U PERUU: U trci za gradonačelnika - HITLER I LENJIN

Autor:

Svet

23.09.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokalni izbori u latinoameričkoj državi Peruu verovatno ne bi privukli pažnju ni malog dela svetske javnosti da se na njima ne nadmeću dvojica kandidata sa iznad svega interesantnim imenima, koja su ih, međutim, kako sami tvrde, delimično i obeležila. Reč je o Hitleru Albi Sančezu i Lenjinu Vladimiru Rodrigezu Valverdeu, koji su glavni suparnici u trci za gradonačelnika Jungara, gradića smeštenog visoko u Andima. Njega je Hitler već vodio od 2011. do 2014, a sada mu se na putu našao Lenjin.

RepublikaFoto: youtube.com/ Nguyen Thi Huong Nhai (Trung hoc co so Dong Ngu)
Grafit podrške Hitleru Albi Sančezu

- Ja sam dobri Hitler i odbacujem sve ono za šta se zalagao nacistički vođa. Moj otac nije znao ko je on kada mi je davao ime, samo mu je dobro zvučalo jer je bilo strano. Nekoliko puta sam u životu razmišljao da ga promenim kad sam saznao za zločine pravog Hitlera, ali sam ipak odustao - ispričao je Sančez, a zatim dodao kako veruje da su Lenjina namerno izabrali njegovi protivnici da bi izazvali kontroverze.

Hitler Alba: Moj otac nije znao za nacističkog vođu i njegove zločine kada mi je davao ime, samo mu je zvučalo zanimljivo

- Znali su da će to zvučati zanimljivo i škakljivo kako bi me diskreditovali i stavili akcenat na moje ime - istakao je Hitler i naglasio kako želi da vlada na pošten i transparentan način.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading