TRAMP SE "ISPRSIO" za Melanijin rođendan! Ivanka tvitnula čestitku

Autor:

Svet

27.04.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dama Amerike Melanija Tram u četvrtak je napunila 48. godina. I tako dok su svetski mediji nagađali šta će joj Donald Tramp kupiti, on se "isprsio" za jednu čestitku, dok je njegova ćerka Ivanka tvitnula istu. Draga Melanija, mi bismo se otvorili makar za šolju ili ram za slike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melanija Tramp

Naime, Donald Tramp se u četvrtak ujutru javio uživo u program televizije Foks njuz i rekao kako je "izabrao specijalan dan za razgovor jer je Melaniji rođendan".

Usledilo je zatim pitanje voditelja šta je kupio supruzi za rođendan, a Tramp je priznao da joj "ovoga puta nije poklonio puno".

- Poklonio sam joj divnu čestitku - odgovorio je Tramp, a onda je dodao kako je Melanija od njega dobila i "prelepo cveće".

Kako prenose strani mediji, nije poznato da li je prva dama od predsednika dobila privatnu čestitku ili je u pitanju ona koju je Tramp elektronski poslao pre nedelju dana i u kojoj je pozvao svoje pristalice da se potpišu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp i njegova supruga Melanija kojoj nije kupio ništa za rođendan

Tramp je zatim dodao kako je njegov "raspored pun i da nema vremena da kupuje poklone".

Predsednik SAD je želeo da promeni temu pa je pohvalio svoju suprugu zbog organizovanja prve državne večere za goste iz Francuske.

- Melanija je fantastično odradila posao - pohvalio je svoju suprugu.

Melanija Tramp je organizovala prvu državnu večeru za predsednika Francuske Emanuela Makrona i njegovu suprugu Brižit. Bela kuća je za Si-En-En izjavila da je prva dama "veoma pažljivo birala detalje za večeru".

Tramp je prošle nedelje uputio još neke lepe reči svojoj supruzi u čast njenog rođendana.

- Ovog meseca, naša porodica se raduje jednom posebnom danu. Molim vas, pridružite se u proslavi rođendana prve dame i moje lepe, ljubazne i izvanredne supruge Melanije potpisivanjem čestitke - napisao je Tramp u imejl poruci poslatoj pristalicama, a prenosi telegraf.rs.

On je dodao kako je "Melanija njegova stena" i da on ne bi bio ovakav čovek da nema nju pored sebe.

- Ona je kamen temeljac naše porodice i neverovatna majka našem sinu Baronu. Tako sam ponosan na njena dostignuća i nadam se da ćete joj poželeti samo dobro na njen poseban dan - zaključio je Tramp.

Ivanka Tramp, ćerka Donalda Trampa, prva je i jedina koja je od Trampovih čestitala rođendan Melaniji i to javno.

Ona je na Tviteru poželela prvoj dami "srećan rođendan" a strani mediji čestitku su nazvali "kratkom i slatkom".

- Srećan rođendan neverovatnoj supruzi, majci i prvoj dami - napisala je Ivanka na Tviteru.

 

 

Strani mediji podsećaju da je Ivanka prošle godine čestitala Melaniji rođendan "sa malo više reči".

U tvitu 26. aprila 2017. napisala je "srećan rođendan našoj prvoj dami (i mojoj neverovatnoj maćehi) Melaniji Tramp, koja je primer ljubaznosti i milosti svima!" Tvit je uključio i fotografiju na kojoj Melanija maše i smeje se tokom Trampove inauguracije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading