KEJT MIDLTON BILA JE NATERANA NA PRIZNANJE DA IMA RAK? Nova teorija o zdravlju princeze od Velsa šokirala Britance

Autor:

Svet

28.03.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga princa Vilijama prolazi kroz najteži period života i čini se da mu nema kraja

KEJT MIDLTON BILA JE NATERANA NA PRIZNANJE DA IMA RAK? Nova teorija o zdravlju princeze od Velsa šokirala Britance

Foto: https://www.profimedia.rs/

Princeza od Velsa Kejt Midlton priznala je pre šest dana da ima rak te da je on otkriven posle operacije abdomena.

Kejt Midlton obratila se Britancima (ali i ostatku sveta) u video snimku u kojem je, u maniru pokojne kraljice Elizabete Druge, mirnim tonom i još mirnijim stavom, ali sa blagim osmehom na licu, saopštila da nije dobro.

Priznanje je usledilo nedugo pošto su se društvene mreže usijale tvrdnjama kako nema dileme da je Kejt ozbiljno bolesna, a neki su išli toliko daleko da su postavljali pitanja da li je ona uopšte živa.

Nik Kaudri, profesor komunikacija i društvenih teorija na univerzitetu Londonska škola ekonomije, podržao je stav teoretičara zavera da su naterali Kejt da progovori, navodeći da je objava o bolesti bila nužna kako bi se okončala beskrajna nagađanja i ogovaranja na društvenim mrežama.

"Nesumnjivo je da je zbog beskrajnih nagađanja i ogovaranja na društvenim mrežama objava bila važna da bi se sve to okončalo", rekao je on za AFP.

Ovo je pokazalo da su društvene mreže postale neizbežan deo života kraljevske porodice, koja se inače ne oglašava na razne priče.

U januaru je objavljeno saopštenje u kom je obznanjeno da je Kejt Midlton imala planiranu operaciju abdomena i da će zadržati privatnost u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem.

Međutim, samo dva meseca kasnije svetski mediji su počeli da šuškaju o stanju princeze od Velsa.

To je još više uzburkalo javnost, posebno nakon što je Kejt priznala da je fotošopirala sliku sa decom koja je objavljena na britanski Dan majki, nakon čega se izvinila.

Umesto da sve spekulacije prestanu kad je objavila video u kom je saopštila da joj je dijagnostikovan rak i da je počela s preventivnim hemioterapijama, usledio je novi talas teorija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading