CIRKONIMA NA KIJEV! Rusi nemilosrdni od ranog jutra, Ukrajinci ne smeju na ulice (VIDEO)

Autor:

Svet

25.03.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba konstatovao je kako nema zločina koji "ruski ološ ne bi počinio"

CIRKONIMA NA KIJEV! Rusi nemilosrdni od ranog jutra, Ukrajinci ne smeju na ulice (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba, posle ruskog raketnog napada na Kijev jutros, pozvao je da se Ukrajini obezbedi dodatna oprema za PVO.

"Deca u Kijevu trče u zaklon u 10.30 kada protivvazdušna odbrana obara smrtonosne ruske balističke rakete iznad prestonice. Nema zločina koje ruski ološ ne bi počinio, uključujući pokušaj da se balističkom raketom pogodi srce višemilionskog grada", naveo je Kuleba na platformi X.

Na društvenim mrežama se tvrdi da je Kijev gađan hipersoničnim raketama "cirkon".

 

Kuleba je istakao da je današnje granatiranje podsetnik da je Ukrajini hitno potrebna pojačana protivvazdušna odbrana, posebno sistemi i rakete "Patriot", sposobne da odbiju svaki ruski napad.

Jutros je u Kijevu odjeknulo nekoliko eksplozija. Komandant Vazduhoplovstva Oružanih snaga Ukrajine Nikolaj Oleščuk saopštio je da su uništene dve balističke rakete koje su ruske trupe ispalile na Kijev sa privremeno okupiranog Krima.

 

U gradu je u nekoliko okruga zabeležen pad fragmenata raketa. Gradska vojna uprava je saopštila da su oštećeni objekti u Pečerskom okrugu.

U gradu su u nekoliko okruga padali delovi raketa.

Gradska vojna uprava je saopštila da su oštećeni objekti u Pečerskom okrugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading