OGLASIO SE PESKOV: Otkrio da li će VLADIMIR PUTIN posetiti mesto tragedije

Autor:

Svet

25.03.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije će danas održati sastanak na kojem će razgovarati o merama preduzetim nakon terorističkog napada u Krokus siti holu.

OGLASIO SE PESKOV: Otkrio da li će VLADIMIR PUTIN posetiti mesto tragedije

Foto: Tanjug/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Ruski predsednik Vladimir Putin još nema plan da poseti mesto tragedije u Moskvi, Krokus siti hol, u kojem je došlo do terorističkog napada u petak uveče, potvrdio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"U ovom trenutku ne postoje takvi planovi", rekao je Peskov, odgovarajući na pitanja novinara.

On je dodao da Putin danas nastavlja sa radom u Kremlju i nastavlja da dobija informacije iz svih službi o terorističkom napadu.

Peskov je istakao da nema kontakata sa zapadnim zemljama u vezi sa istragom o terorističkom napadu u Krokusu, prenosi Telegraf.rs.

On je dodao da će Putin danas održati sastanak na kojem će razgovarati o merama preduzetim nakon terorističkog napada u Krokus siti holu.

"Danas popodne, predveče, predsednik namerava da održi sastanak na kojem će razgovarati o merama preduzetim nakon terorističkog napada. Sastanku će prisustvovati šefovi bezbednosnog bloka, socijalnog bloka i lideri dva regiona – Moskve i Moskovske oblasti", rekao je on.

Nijedan grad ili država na svetu ne može biti potpuno imun od pretnje terorizma, rekao je Peskov.

Inače, generalna proba za paradu posvećenu 79. godišnjici pobede u Drugom svetskom ratu biće održana 5. maja na Crvenom trgu, saopštila je danas pres-služba Kremlja.

Parada povodom Dana pobede na Crvenom trgu u Moskvi biće održana 9. maja. Širom Rusije 9. maja se održavaju parade povodom Dana pobede u Drugom svetskom ratu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading