ISTORIJA BOLESTI KEJT MIDLTON: Pre raka imala je niz drugih OBOLJENJA! Već operisala jedan tumor?!

Autor:

Svet

23.03.2024

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Midlton nosi ožiljak od 8 centimetara na levoj strani glave još od detinjstva.

ISTORIJA BOLESTI KEJT MIDLTON: Pre raka imala je niz drugih OBOLJENJA! Već operisala jedan tumor?!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što je princeza Kejt Midlton otkrila da je u "ranoj fazi" lečenja neodređenog oblika raka, javnost je ostala šokirana ovim saznanjem. Ovo je samo jedan od izazova sa kojima se princeza suočila tokom svog života, a otkrila je i druge zdravstvene probleme s kojima se borila.

Ožiljak od operacije iz detinjstva

Kejt Midlton nosi ožiljak od 8 centimetara na levoj strani glave još od detinjstva. Prvi put je primećen 2011. godine, a kraljevski izvori su potvrdili da je reč o rezultatu operacije sprovedene dok je bila dete. Iako se spekulisalo o poreklu ovog ožiljka, detalji operacije su i dalje privatna stvar.

Problemi tokom trudnoće

Tokom trudnoće sa svojom decom, Džordžem, Šarlot i Luijem, Kejt se suočila sa jakim jutarnjim mučninama koje su zahtevale hospitalizaciju. Ovo stanje, poznato kao hiperemee gravidarum, može dovesti do teške dehidracije i predstavlja ozbiljan zdravstveni izazov kako za majku tako i za bebu. Kejt je izjavila da se borila sa ovim simptomima meditacijom i tehnikama dubokog disanja.

Operacija abdomena i otkriće raka

Planirana operacija abdomena u januaru dovela je do otkrića neodređenog oblika raka. Iako pre operacije nije bilo potvrde o prisustvu raka, testovi nakon operacije su pokazali drugačije. Kejt se sada podvrgava preventivnom lečenju hemoterapijom, a kako je rekla u svojoj video poruci, ona i princ Vilijam su fokusirani na proces oporavka i porodičnu podršku.

Kejt Midlton je odlučna u svojoj borbi i ističe važnost podrške za sve koji se suočavaju sa sličnim izazovima. Njen primer hrabrosti i snage pruža nadu i inspiraciju mnogima koji se bore sa bolešću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading