VEST O BOLESTI KEJT MIDLTON POTRESA SVET! Vilijam njena velika podrška: Evo kako je upoznala muža!

Autor:

Svet

23.03.2024

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Midlton, rođena 1982. godine, odrasla je u imućnoj porodici sa majkom Kerol, ocem Majklom, mlađom sestrom i bratom.

VEST O BOLESTI KEJT MIDLTON POTRESA SVET! Vilijam njena velika podrška: Evo kako je upoznala muža!

Foto: Tanjug AP

Nedavno objavljene fotografije princeze od Velsa, Kejt Midlton, izazvale su veliku pažnju javnosti, ali ovog petka stigla je tužna vest koja je sve potresla. Naime, princeza je javno saopštila da joj je dijagnostikovan rak, nakon što je nedavno imala operaciju abdomena u januaru, a da nije bila svesna ozbiljnosti svog zdravstvenog stanja.

 

 


Porodično poreklo i rani život

Kejt Midlton, rođena 1982. godine, odrasla je u imućnoj porodici sa majkom Kerol, ocem Majklom, mlađom sestrom i bratom. Njena majka Kerol je uspešna preduzetnica i vlasnica kompanije Party Pieces koja se bavi prodajom dodataka i dekoracija za zabave. Kejt je, kao mlada devojka, radila na različitim poslovima pre nego što je upoznala svog budućeg supruga, princa Vilijama.

Ljubavna priča sa Princom Vilijamom

Kejt Midlton i princ Vilijam su se upoznali na univerzitetu, a njihova veza je privukla pažnju medija još 2005. godine. Nakon perioda medijskih spekulacija i pretnji tužbama, par se privremeno razišao, da bi se potom ponovo pomirili. Venčali su se 2011. godine u raskošnoj ceremoniji koja je privukla pažnju celog sveta.

Porodični život


Kejt i Vilijam su roditelji troje dece: sina Džordža, rođenog 2013. godine, ćerke Šarlot, rođene 2015. godine, i najmlađeg sina Luja, rođenog 2018. godine.

Ova tužna vest o borbi princeze Kejt Midlton sa rakom je potresla mnoge, ali je istovremeno i podsetnik na snagu i hrabrost koju nosi sa sobom član britanske kraljevske porodice. Svi se nadamo da će princeza uspešno prevazići ovo teško zdravstveno iskušenje i želimo joj brz oporavak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading