HLADNOKRVNO IH JE ZADAVIO BEZ IKAKVE EMOCIJE: Devetogodišnjak otišao u ZOO vrt i ubio zečeve i morske prasiće! Škola u šoku reakcijom njegovih RODITELJA

Autor:

Svet

20.03.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas je potresao sve u kraju

HLADNOKRVNO IH JE ZADAVIO BEZ IKAKVE EMOCIJE: Devetogodišnjak otišao u ZOO vrt i ubio zečeve i morske prasiće! Škola u šoku reakcijom njegovih RODITELJA

Foto: ST/N. PANČIĆ

Devetogodišnji učenik osnovne škole u Holandiji otišao je u zoološki vrt gde je, videvši da nema nikoga oko njega ušao u drveni kavez sa zečevima i morskim prasićima ubivši gotovo sve životinje.

Radnik ZOO vrta koji je potom naišao sledio se od prizora, pošto je dečak potpuno opušteno napustio prostor ne marivši za činjenicu da je upravo zadavio desetak životinja.

Užasnuti direktor ZOO vrta iz Huk van Holanda dodao je da dečak "nije pokazao nikakve emocije posle užasnog čina".

Dečak je navodno u više navrata posetio zoološki vrt pod nadzorom, ali ovog puta je bio sam, prenosi Daily mail.

Očito da je samo vrebao trenutak kada će da sprovede u delo zločin.

Dečaka je ubrzo uhvatila policija, a na lice mesta stigli su i njegovi roditelji. Oni su istakli da je on dobro dete i da nikada nije pokazivao agresiju.

Nakon bizarnog incidenta, zbunjeni stručnjaci su izrazili šok zbog masakra životinja i nazvali incident "bolesnim".

"Žao mi je životinja, ali i malog dečaka koji se očigledno oseća toliko loše da je morao ovo da uradi" rekla je psihijatar Ester van Fenema.

Dečak neće biti krivično gonjen nakon incidenta jer je mlađi od 12 godina, ali izveštaji navode da će ući u program nege.

Prema psihijatru, zlostavljanje životinja može biti "zabrinjavajući znak poremećaja ponašanja kod dece" koji treba temeljno istražiti.

"Ako ubiješ životinju u kući - objasnite detetu zašto. Čak i ako je insekt. Tako da ono nauči da morskom prasetu ne izvijaš vrat, što je štetno", dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading