ŠOKANTNO! FANOVI MONSTRUMA ODBROJAVAJU DO POČETKA FILMA O KOSTI KECMANOVIĆU: Društvenim mrežama kruži plakat, a JEZIVI datum koji stoji na njemu je sve bliži!

Autor:

Hronika

04.03.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od glavnih razloga za uznemirenost javnosti jeste poster koji kruži društvenim mrežama, a na kome je najavljena premijera filma za 3. maj 2024.

ŠOKANTNO! FANOVI MONSTRUMA ODBROJAVAJU DO POČETKA FILMA O KOSTI KECMANOVIĆU: Društvenim mrežama kruži plakat, a JEZIVI datum koji stoji na njemu je sve bliži!

Foto: Youtube

Društvenim mrežama kruži informacija da se sprema film o Kosti Kecmanoviću, koji bi bio svojevrsni dokumentarac o masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Navodno, australijski scenarista i režiser Li Vanel (Leigh Whannel) planira da snimi film na osnovu sopstvene priče o tom tragičnom događaju.

Jedan od glavnih razloga za uznemirenost javnosti jeste poster koji kruži društvenim mrežama, a na kome je najavljena premijera filma za 3. maj 2024. godine, tačno na godišnjicu masakra u "Ribnikaru". Ova činjenica je izazvala jezive reakcije među ljudima, dovodeći do sumnji u autentičnost informacija.

 

@ngcanh3998 a film about the circumstances in the case of a student who killed 9 people in a school in Serbia#shoolserbia #serbianboy #LearnOnTikTok ♬ nhạc nền - Ngcanh🔫

 


Uprkos širenju ove vesti na društvenim mrežama, zvaničnih potvrda o snimanju ovog filma nema. Ovo je dodatno doprinelo sumnjama i spekulacijama među ljudima, koji se pitaju da li je ova informacija tačna ili je reč o još jednom slučaju lažnih vesti.

Na društvenim mrežama već se mogu pronaći komentari koji dovode u pitanje istinitost ove informacije. Međutim, postoji i ona strana koja se pita da li je ovo realno, ističući potrebu za dodatnim proverama pre nego što se donese bilo kakav zaključak.

Dok se spekulacije nastavljaju, javnost ostaje u iščekivanju zvaničnih informacija o eventualnom snimanju filma o Kosti Kecmanoviću. U međuvremenu, poster koji je izazvao uznemirenost nastavlja da kruži društvenim mrežama, podstičući raspravu i postavljanje pitanja o istinitosti ove najave.

 

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja 2021. godine počinio  masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Naime, on je u 8.40 uleteo u školu i sa vrata ubio radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, a onda nastavio da rešeta po holu gde je ubio još tri učenice.

Svoj krvavi pir nastavio je u kabinetu za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas. U kabinetu je pucao u nastavnicu i učenike, kada je ubio njih šestoro. Nastavnica istorije Tatjana Stevanović i još petoro učenika su ranjeni.

Kako smo nezvanično saznali nakon masakra, Kosta Kecmanović je neko vreme pripremao zločin, a prema nezvaničnim informacijama pronađen je i spisak meta koji je sastavio dečak-ubica.

Nakon masakra, u javnosti su se pojavljivale i netačne informacije koje su uglavnom kružile društvenim mrežama, pa je i sada ova informacija o simanju filma pod velikim znakom pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zorana

04.03.2024 14:46

Da li ima neko normalan da dozvoli ovo????? Prvo taj plakat a onda uopšte i ideju o snimanju filma malog monstruma .. Da li je (ako je istina) neko mislio na roditelje stradale dece.. Ovo je strašno za normalnog čoveka..

Ivke

04.03.2024 17:42

Ne znam dal se tako nesto snima ali znam da definitvno Leigh Whannel nema apsolutno nikakve veze s tim.

D.

08.03.2024 14:45

Pola ćirilicom pola latinicom...ova deca su se opasno zaigrala sa internetom...