KADIROV ISPUNIO GRAĐANSKU DUŽNOST! Čekirao listić na predsedničkim izborima u majci Rusiji

Autor:

Svet

16.03.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je drugi dan glasanja na ruskim predsedničkim izborima, zakazanim za 17. mart 2024.

KADIROV ISPUNIO GRAĐANSKU DUŽNOST! Čekirao listić na predsedničkim izborima u majci Rusiji

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Predsednik Čečenije, Ramzan Kadirov, zajedno sa svojom porodicom, stigao je na biračko mesto u selu predaka Ahmat-Jurt kako bi izvršio svoje građansko pravo i glasao na ruskim predsedničkim izborima.

Kadirov je u video snimku izjavio da ljudi izlaze na birališta u prazničnom raspoloženju, birajući svoju budućnost za narednih šest godina, te da narod očekuje dobre rezultate. Odziv birača u Čečeniji iznosio je više od 75 odsto do 15:00 po lokalnom vremenu drugog dana glasanja.

Čečenija otvorila 514 biračkih mesta

Podaci izborne komisije Čečenije pokazuju da je na teritoriji republike otvoreno 514 biračkih mesta, uključujući četiri privremena mesta koja su formirana na teritoriji vojnih jedinica. Ovo jasno ukazuje na angažovanje čečenskih vlasti u organizaciji i sprovođenju izbornog procesa na teritoriji republike, prenosi RIA novosti.

Kadirova porodica prati praksu demokratskog učešća

Uz prisustvo svoje majke Aimani Nesievne, supruge Medni Musaevne i dece, Ramzan Kadirov je učestvovao u glasanju na izborima za predsednika Ruske Federacije. Ova praksa ukazuje na važnost porodičnih vrednosti i demokratskog učešća u političkom procesu.

Drugi dan glasanja na ruskim predsedničkim izborima

Danas je drugi dan glasanja na ruskim predsedničkim izborima, zakazanim za 17. mart 2024. Četiri kandidata koji se bore za mesto predsednika države su Leonid Slucki, Nikolaj Haritonov, Vladislav Davankov i Vladimir Putin, a očekuje se da će rezultati ovih izbora imati značajan uticaj na političku situaciju u Rusiji.

Ramzan Kadirov – rado viđen gost u Moskvi

Jedna od zanimljivih činjenica je da je Ramzan Kadirov rado viđen gost u Moskvi, a nedavni susret sa Vladimirom Putinom izazvao je interesovanje javnosti za temu njihovog razgovora. Ovaj susret budi pažnju i pokazuje značaj koji Kadirov ima u ruskoj politici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading