"POGLEDAJTE DRUGOG MOMKA..." Bajden uzvratio udarac Trampu

Autor:

Svet

27.02.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajden je osudio Trampa i Republikansku stranku zbog migrantske krize.

"POGLEDAJTE DRUGOG MOMKA..." Bajden uzvratio udarac Trampu

Foto: Tanjug/AP

Predsednik sad, Džo Bajden, se našalio na račun Donalda Trampa, rekavši da je bivši američki predsednik star otprilike koliko i on i tom prilikom ga je okrivio za krizu na američko-meksičkoj granici.

Bajden je u intervjuu sa Setom Mejersom razgovarao o aktuelnim temama. Mejers je pitao predsednika SAD o njegovim godinama, iz razloga što većina glasačkog tela veruje da je on prestar da bi vodio zemlju.

Nakon što se našalio da su podaci o njegovim godinama "poverljivi", Bajden je rekao:

- Pogledajte drugog momka, on ima otprilike koliko i ja - rekao je on, koji je najstariji predsednik u američkoj istoriji. On je oborio rekord koji je ranije postavio Tramp, koji trenutno ima 77 godina.

Takođe je osudio Trampa i Republikansku stranku zbog migrantske krize, tvrdeći da je bivši predsednik kriv za sabotiranje sporazuma o imigracionoj reformi.

Podsećamo, mladi glasači koji su posebno zabrinuti zbog Bajdenovih godina.

- Nisam 100 odsto ubeđen da bilo koji od kandidata može u potpunosti da obavlja funkciju, ali mislim da Tramp ima veće šanse. Ponekad kada gledam Bajdena, osećam se kao da on uopšte nema pojma šta se dešava - rekao je Zak (26) sa Srednjeg zapada SAD.

- Ne slažem se s većinom Trampove politike i zato su Bajdenove godine problem, jer, u poređenju s Trampom, on izgleda malo slabije - rekao je Džejms V. (29) koji živi u Njujorku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading