TRUDNOJ SUPRUZI SIPAO LEKOVE ZA ABORTUS U VODU: Ćerka se rodila zaostala u razvoju, a on je osuđen na SMEŠNU KAZNU

Autor:

Svet

09.02.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ketrin je svedočila na sudu kako smatra da ta kazna nije adekvatna za "višestruke pokušaje ubistva" njenog deteta.

TRUDNOJ SUPRUZI SIPAO LEKOVE ZA ABORTUS U VODU: Ćerka se rodila zaostala u razvoju, a on je osuđen na SMEŠNU KAZNU

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Advokat iz Teksasa, Mejson Hering, priznao je krivicu za trovanje svoje trudne supruge, Ketrin Hering, putem tableta za abortus. Međutim, njegova kazna od 180 dana zatvora izazvala je kontroverze, naročito nakon Ketrinine izjave da smatra kako kazna nije dovoljno stroga, imajući u vidu posledice koje je njegovo postupak imao na njihovu ćerku.

Ketrin je svedočila na sudu kako smatra da kazna od 180 dana zatvora nije adekvatna za "višestruke pokušaje ubistva" njenog deteta. Ona je istakla da je, i pored pokušaja trovanja, uspela da iznese trudnoću, ali je njihova jednogodišnja ćerka zaostala u razvoju i sada redovno ide na terapije. Ova činjenica dodatno naglašava težinu Mejsonovih postupaka, prenosi Index.

Nakon saznanja o trudnoći, Mejson je jasno iskazao svoje nezadovoljstvo suprugom, naglašavajući kako bi mu to "pokvarilo sve planove". Pod uticajem terapeuta, par je odlučio da praznike provedu zajedno, pružajući Mejsonu priliku da ima pristup hrani i piću svoje supruge. Ketrin je svedočila da je primetila zamućenost u vodi koju joj je Mejson doneo, ali je bila zavedena njegovim objašnjenjem da je to zbog problema sa cevima. Ovaj podmukli plan i manipulacija doveli su do ozbiljnih posledica po Ketrinino zdravlje i zdravlje nerođenog deteta.

Ketrin je posumnjala na svog supruga nakon što je završila u hitnoj pomoći, te je postavila skrivene kamere po kući. Na snimku koji je predala policiji, jasno se vidi Mejson kako stavlja lek u piće svoje supruge, nakon čega baca kutiju u smeće. Ovaj dokaz je bio ključan u procesu i dodatno je osnažio Ketrinino svedočenje.

Pored 180 dana zatvora, Mejson Hering je osuđen na 10 godina uslovno i zabranjen mu je kontakt sa suprugom i jednogodišnjom ćerkom, s kojom su sada razdvojeni. Ova odluka suda predstavlja važan korak ka pravdi za Ketrin i njenu ćerku, ali i šalje snažnu poruku o ozbiljnosti Mejsonovih postupaka.

Mejson Hering je priznao krivicu za trovanje trudne supruge, ali njegova kazna od 180 dana zatvora izazvala je kontroverze, naročito nakon Ketrinine izjave da smatra kako kazna nije dovoljno stroga, imajući u vidu posledice koje je njegovo postupak imao na njihovu ćerku. Ketrin je svedočila na sudu kako smatra da kazna od 180 dana zatvora nije adekvatna za "višestruke pokušaje ubistva" njenog deteta. Ona je istakla da je, i pored pokušaja trovanja, uspela da iznese trudnoću, ali je njihova jednogodišnja ćerka zaostala u razvoju i sada redovno ide na terapije. Ovaj podmukli plan i manipulacija doveli su do ozbiljnih posledica po Ketrinino zdravlje i zdravlje nerođenog deteta.

Pored 180 dana zatvora, Mejson Hering je osuđen na 10 godina uslovno i zabranjen mu je kontakt sa suprugom i jednogodišnjom ćerkom, s kojima je sada razdvojen.

Ova odluka suda predstavlja važan korak ka pravdi za Ketrin i njenu ćerku, ali i šalje snažnu poruku o ozbiljnosti Mejsonovih postupaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading