PIJANI ČOVEK UBIO VOZAČA HITNE POMOĆI! Sigurnosne kamere snimile sve!

Autor:

Svet

03.02.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujući snimak ubistva vozača hitne pomoći u Domodedovu

PIJANI ČOVEK UBIO VOZAČA HITNE POMOĆI! Sigurnosne kamere snimile sve!

Foto: printskrin


Ruski mediji nedavno su objavili uznemirujući snimak ubistva vozača hitne pomoći u Domodedovu, u blizini Moskve. Na snimku se vidi kako muškarac iz raketnog pištolja puca u vozača, koji je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda. Pedesetšestogodišnji napadač je brzo priveden nakon bekstva sa mesta zločina.

**Napadač bio pijan u trenutku napada**

Ispostavilo se da je napadač, u trenutku kada je izvršio napad, bio pijan. Ova činjenica dodatno baca svetlo na motivaciju i okolnosti ovog užasnog događaja.

 

 


**Tragična smrt vozača hitne pomoći**

Uzrok ovog užasnog događaja leži u tragičnoj smrti vozača hitne pomoći, koji je imao samo 33 godine. Njegova smrt je potresla zajednicu i istakla važnost sigurnosti i zaštite medicinskih radnika koji svakodnevno rade na spasavanju života.

 

 

 

 


Ovaj uznemirujući incident baca svetlo na pitanje bezbednosti medicinskih radnika i hitne pomoći u Rusiji, podsećajući nas na potrebu za dodatnim merama zaštite i podrške ovim hrabrim pojedincima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading