SILOVALI JE I OSTAVILI PORED PUTA: Dva muškarca nadrogirala devojku na žurci u hotelu, a onda je počeo PAKAO

Autor:

Svet

29.01.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno nema osumnjičenih u pritvoru.

SILOVALI JE I OSTAVILI PORED PUTA: Dva muškarca nadrogirala devojku na žurci u hotelu, a onda je počeo PAKAO

Foto: Profimedia

Policija u Parizu istražuje navodni seksualni napad na američku ženu koja tvrdi da je "silovana i ostavljena pored puta" tokom posete gradu radi prisustvovanja Nedelji mode.

Prema saopštenju tužilaštva, "američka turistkinja rekla je da je silovana nakon zabave u hotelskom baru" u severozapadnom delu grada, prenosi Dejli mejl.

Francuski dnevnik "Le Parisien" navodi da je američka turistkinja, koja je došla u francusku prestonicu da prisustvuje revijama tokom ovomesečne Nedelje mode, silovana od strane dvojice muškaraca nakon što je uzela drogu koju joj je jedan od njih dao.

Prema novinskom izveštaju, napad se dogodio u kući koju žena naknadno nije mogla da pronađe. Ona je izjavila da su je dvojica muškaraca dovela do te kuće.

Izveštaji u Francuskoj navode da je policija pozvana na ulicu oko 20 minuta vožnje od hotela "Četiri godišnja doba" oko 20.30 sati po lokalnom vremenu u subotu uveče.

Žena je bila sa drugima koji su rekli da im je ranije te večeri opisala da su je silovali.

Izveštaj "Le Parisiena" navodi da je ona "silovana, a zatim ostavljena pored puta".

Žena je rekla da je nakon napada bila primorana da se vrati u automobil koji ju je odveo do kuće, da bi zatim bila izbačena nekoliko minuta kasnije.

U trenutku pisanja ovog teksta, nema osumnjičenih u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading