MUŠKARAC HODAO KILOMETAR I PO SA METKOM U GLAVI DA PRONAĐE POMOĆ! Posvađao se i potukao zbog žene, lekari mu se bore za život!

Autor:

Svet

19.01.2024

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio rano ujutru u sredu.

MUŠKARAC HODAO KILOMETAR I PO SA METKOM U GLAVI DA PRONAĐE POMOĆ! Posvađao se i potukao zbog žene, lekari mu se bore za život!

Foto: Profimedia

Muškarac iz Floride se trenutno bori za život nakon što je pešačio gotovo kilometar i po do kuće svog prijatelja s ozbiljnom povredom od metka u glavi.

Incident se desio kada je verbalni sukob između 33-godišnjeg Kristofera Hejstingsa i 44-godišnjeg muškarca eskalirao u fizički obračun, kulminirajući pucnjem. Ova nesretna situacija odvijala se rano ujutru srede, 17. januara, u kući zajedničkog prijatelja, kako je saopštila policija Holi Hila, prema informacijama Fox News.

Iako je teško povređen, Hejstings je uspeo preći značajnu udaljenost kako bi stigao do kuće prijatelja i potražio pomoć. Njegovo zdravstveno stanje je kritično, a policija sprovodi istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog tragičnog incidenta.

Prema navodima policije, dvojica muškaraca su se svađala zbog žene kada je tuča eskalirala, a Hejstings potegao pištolj.

Kako se navodi u saopštenju za javnost, oštećeni je imao prijatelja koji je živeo u blizini, oko kilometar i po od mesta zločina, pa je posle hica u glavu otišao do njega i pozvao policiju.

Policajci su uspeli da identifikuju Hejstingsa i uhapsili su ga u roku od osam minuta od prvog poziva, te zaplenili vatreno oružje za koje se veruje da je korišćeno u incidentu.

Žrtva se trenutno nalazi na lečenju u lokalnoj bolnici i u teškom je stanju.

Hejstings je uhapšen i optužen za pokušaj ubistva drugog stepena, teško zlostavljanje i petljanje u dokaze i prevezen je u zatvor okruga Volusija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading