IVAN (14) UBIJEN ISPRED KAFANE: Dečak stradao nakon svađe koja se pretvorila u obračun

Autor:

Svet

13.01.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogući motiv za ovaj zločin može biti obračun u vezi sa trgovinom drogom.

IVAN (14) UBIJEN ISPRED KAFANE: Dečak stradao nakon svađe koja se pretvorila u obračun

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Četrnaestogodišnji rumunski dečak Ivan Aleksandru je izgubio život u pucnjavi na stanici metroa na periferiji Rima, saopštila je danas policija. Tragični događaj se odigrao tokom protekle noći, a hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt dečaka, javlja Tanjug.

Prema informacijama policije, mogući motiv za ovaj zločin može biti obračun u vezi sa trgovinom drogom. Neki od prijatelja dečaka, takođe Rumuni, bili su ranije osuđivani zbog povezanosti sa drogom. Istraga je trenutno u toku kako bi se utvrdili tačni uzroci i okolnosti ovog tragičnog događaja.

Policija je navela da je do sukoba došlo ispred kafane, gde se grupa od pet-šest mladih Rumuna posvađala sa drugom grupom sunarodnika, verovatno Roma, što je rezultiralo fizičkim sukobom. Zatim su se sukobljeni mladići prebacili na stanicu metroa Pantano, gde je došlo do pucnjave iz automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading