PRONAĐENA BEBA PORED KANTE ZA ĐUBRE! Čovek koji je pronašao šokiran: Virile su mu samo noge, bio je plav od hladnoće

Autor:

Svet

14.01.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudo u naselju Viljanova Kanaveze

PRONAĐENA BEBA PORED KANTE ZA ĐUBRE! Čovek koji je pronašao šokiran: Virile su mu samo noge, bio je plav od hladnoće

Foto: Shuttestock


Paolo Laforet (49) je postao neočekivani heroj kada je pronašao novorođenče ostavljeno pored kante za smeće u italijanskom naselju Viljanova Kanaveze, nedaleko od Torina. Njegov petnaestogodišnji sin Kejsi je prvi primetio neobične zvuke iza kante za smeće, ali je mislio da je reč o mački.

Kada je Paolo video malene noge kako vire iz crvene torbe za kupovinu, odmah je uneo bebu u kuću kako bi je spasao od hladnoće.


Neočekivano otkriće

Kada je Kejsi čuo neobične zvuke iza kante za smeće, nije ni sanjao da će otkriti novorođenče umotano u peškir i smešteno u crvenu torbu. Ova neočekivana situacija izazvala je strah i nevericu kod cele porodice Laforet, ali su odmah reagovali i pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Teška odluka

Paolo je izjavio da bi odmah usvojio bebu i pružio joj svoje prezime, ukoliko bi mu se pružila prilika. Istakao je da su deca i žene jedine stvari koje su vredne, naglašavajući svoju spremnost da pruži ljubav i brigu novorođenčetu.

Briga o novorođenčetu

Nakon što je beba stigla u bolnicu, utvrđeno je da je u dobrom zdravstvenom stanju, iako je bio malo promrzao. Težak je tri kilograma i trista osamdeset grama, a lekari su ga pažljivo pregledali i pružili mu potrebnu negu.

Šta dalje?

Beba će ostati u bolnici dok sud ne donese odluku o njenom daljem smeštaju. Ukoliko se majka predomisli, ima deset dana da prepozna svoje dete, navodeći mogućnost da se ova tužna priča ipak završi srećno.

Ovaj slučaj ostavljanja novorođenčeta pred pragom nepoznate porodice izazvao je nevericu i saosećanje kod ljudi širom sveta. Svi se nadaju da će beba pronaći ljubavnu i sigurnu porodicu koja će mu pružiti svu potrebnu negu i pažnju.

(La Reppublica)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading