HOROR! Vatrogasci ugasili požar, pa u torbi pronašli MRTVU BEBU! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nijedan od trenutnih stanara ne može identifikovati bebu koja je pronađena.

HOROR! Vatrogasci ugasili požar, pa u torbi pronašli MRTVU BEBU! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Juče je pronađeno beživotno telo bebe u torbi unutar zgrade koja je bila pogođena požarom u Kenoi u Francuskoj.

Vatrogasci su reagovali na poziv oko 11 časova zbog eksplozije i požara u toj zgradi, te su satima borili se s vatrenom stihijom. Pošto su uspeli da ugase požar oko 17 časova, pristupili su proveri svih prostorija, gde su otkrili torbu sa beživotnim telom bebe.

Reč je o zgradi koja sadrži četiri stana, uključujući jedan koji se iznajmljuje putem Airbnb-a, a u trenutku izbijanja požara navodno nije bio korišćen.

Nijedan od trenutnih stanara ne može identifikovati bebu koja je pronađena. Postoje tvrdnje da je u jednom od stanova živela samohrana majka sa detetom, ali niko nije primetio trudnoću ili prisustvo žene s bebom među komšijama.

Detalji o tome u kojem tačno stanu je pronađena torba nisu jasni.

Forenzičari su brzo reagovali, ali su morali napustiti lokaciju u večernjim časovima zbog bojazni od potencijalnog urušavanja krova. Policija, u ovom trenutku, još uvek nema informacije o identitetu deteta, te se istraga nastavlja.

Nedavno je i na Majorki pronađeno telo bebe. Novorođena beba pronađena je 2. novembra mrtva u kontejneru u gradu Porto Kristo na Majorki, a policija Majorke je uspela da rekonstruiše događaje koji su prethodili jezivom otkriću.

Naime, trudnica se požalila na mučninu i pokupili su je sestra i zet u automobilu. Međutim, 40-godišnja žena neočekivano je rodila bebu u automobilu. Zatim su se odvezli do kontejnera, gde je zet porodilje bacio bebu koja je rođena u 28. nedelji i imala je samo 300 grama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading