STRAVA NA SNEGU! Devojčica krenula da pomazi psa, a onda ju je ČOPOR OPKOLIO I KIDAO NA SVE STRANE! Dok je gledala svoju smrt, dogodilo se ČUDO

Autor:

Svet

14.12.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je imala dobru nameru, devojčica je očito zaboravila na zlatno pravilo da se ne prilazi čoporu pasa, pa još i ako su nepoznati

STRAVA NA SNEGU! Devojčica krenula da pomazi psa, a onda ju je ČOPOR OPKOLIO I KIDAO NA SVE STRANE! Dok je gledala svoju smrt, dogodilo se ČUDO

Foto: daily mail printscreen

Društvene mreže obišao je užasavajući snimak napada čopora pasa na devojčicu poi menu Daša koja je samo želela da se poigra s njima.

Na snimku je u glavnoj ulozi devetogodišnja devojčica iz zabačenog ruskog grada Novi Urengoj koja je po cičoj zimi poželela da pomazi psa.

Devojčica se sažalila na pse koji su se smrzavali i htela je samo malo da ih uteši, ali jedan od njih odjednom ju je ujeo za ruku.

To je bio samo početak horora za Dašu. Ostali psi su je okružili i svi redom su je ujedali. Iako je uspela na trenutak da se odbrani od napada, njihova brojčana prednost dovela ju je do pomisli da će umreti na snegu.

 

 

Da tako ne bude, pobrinuo se jedan muškarac koji je bio u prolazu. On je poleteo na pse koji su u panici pobegli.  

Devetogodišnja Daša završila je u bolnici sa višestrukim povredama udova, piše Dejli mejl.

Lekari su njenim roditeljima rekli da ju je spasila zimska višeslojna odeća koju je imala na sebi, pošto je postojala mogućnost da je jedan od pasa ugrize za neku od vitalnih vena.

Napolju je bilo čak minus 22 stepena Celzijusova, zbog čega je devojčica imala nekoliko dukserica na sebi, kao i jaknu.

Roditelji devojčice rekli su za lokalne medije da je ona u potpunom stanju šoka, da plače i ne može da spava i da su joj psi preseli do kraja života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading