STRAVIČNA TUČA U ŠKOLI! Pesničenje počelo zbog lopte i fudbala! Čak 49 POVREĐENIH, među njima i DIREKTORKA

Autor:

Svet

13.12.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se znalo ko koga udara, dečaci nisu imali obzira čak ni prema posmatračima

STRAVIČNA TUČA U ŠKOLI! Pesničenje počelo zbog lopte i fudbala! Čak 49 POVREĐENIH, među njima i DIREKTORKA

Foto: RINA

Berlin će dobro upamtiti današnji dan kada su u pitanju incidenti u školama, budući da je u jednoj došlo do neverovatne tuče đaka.

U školi Kampus Efeuveg u četvrti Nojkeln došlo je do sukoba nekoliko desetina dečaka koji su se pokoškali oko toga ko je prvi došao da igra fudbal na terenu.

Petorica učenika starosti od 14 i 15 godina potukla su se oko lopte, a onda je jedan od njih izvadio suzavac i počeo da prska sve oko sebe, prenosi Bild.

Dve učiteljice utrčale su na teren ali su deca toliko loše videla od suzavca, da su nastavila da se šaketaju pa su potkačila i njih!

Tada su se u tuču umešali i drugi dečaci iz odeljenja, pa je sukob dosegao viši nivo i postao je masovni sukob.

Na kraju je utrčala direktorka škole koja je u pokušaju da spreči krvoproliće slomila prst na ruci pa je i ona završila u bolnici.

Tada je došla policija i to s nekoliko automobila i s maricom. Paralelno s policijom, u školu je utrčao i jedan od starije braće vinovnika incidenta, pa je malo nedostajalo da se sve pretvori u tragediju.

Taj stariji brat delio je šamare deci te ga je policajac ščepao i oborio na zemlju. U školu je stigla i hitna pomoć, koja je 49 učenika i dve profesorke odvezla u bolnicu na lečenje od posledica suzavca i povreda.

Petorica tinejdžera suspendovana su do Božića. Inače, skoro svi učesnici tuče su migrantskog porekla, a dvojica najratobornijih već imaju prekršaje iza sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading