HOROR! SNIMCI POŽARA NA BOŽIČNOM VAŠARU: Ima povređenih u stravičnoj eksploziji! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.12.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje ljudi je lakše povređeno u požaru koji je izbio u Berlinu na božićnoj pijaci.

HOROR! SNIMCI POŽARA NA BOŽIČNOM VAŠARU: Ima povređenih u stravičnoj eksploziji! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Prema informacijama objavljenim u novinskom članku, sinoć oko 20 sati došlo je do požara na božićnom marketu nakon što su se zapalile dve drvene tezge, prenosi Bild.

 

 

Jedan posetilac božićnog vašara u Berlinu doživeo je blago trovanje dimom, dok je vatrogasac pokušao da ugasi požar i zadobio opekotine. Dok su spasilačke službe radile na gašenju požara, eksplodirale su dve male boce sa gasom.

 

Na video snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidi se oblak dima, dok neki posetioci snimaju vatrenu stihiju, umesto da se evakuišu.

Hitne službe su brzo intervenisale i uspele su da ugase vatru, nakon čega je situacija stavljena pod kontrolu. Policija je privremeno isključila struju i raščistila vašar od turista.

 

 

U ovom trenutku nije poznato kako je došlo do požara. Božićni market je zatvoren od 20.30 sati sinoć i neće se ponovo otvarati do srede.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading