LJUBAV U PAKLU RATA NA BLISKOM ISTOKU: Izraelski vojnik zaprosio devojku na ruševinama hotela u Gazi! (VIDEO)

Autor: Republika/V.P.

Svet

08.12.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak svečanog romantičnog čina koji se dogodio u ratnom vihoru objavljen je na društvenim mrežama.

LJUBAV U PAKLU RATA NA BLISKOM ISTOKU: Izraelski vojnik zaprosio devojku na ruševinama hotela u Gazi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP AP Photo/Adel Hana, Printscreen/https://twitter.com/jacksonhinklle

Da se u toku najstrašnijih stradanja i razaranja na Bliskom istoku dešavaju i neki lepi i dirljivi momenti svedoči i ovaj video zapis objavljen na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) .

Naime, na snimku se može videti izraelski vojnik iz jedinice Nahal kako pada na kolena, dok u ruci drži kutiju sa vereničkim prstenom i traži ruku svoju devojke.

 

 

Prema objavi na društvenoj mreži, svečani čin prosidbe se dogodio na ostacima srušenog odmarališta ''Blu bič'' (Blue Beach) u ​​Gazi. Ovaj turistički objekat su izraelske odbrambene snage srušile i pretvorile ga u vojni komandni centar.

Snimak prati naslov ''na mestu koje smo uništili sagradićemo svoj dom''. 

Ratni sukob besni već dva meseca

Podsetimo, stravični rat na Bliskom istoku traje već bezmalo dva meseca, a mogao bi da potraje najmanje još toliko vremena.

Izraelski ministar odbrane Joav Galant je ranije izjavio kako će se njegova zemlja nekoliko meseci boriti u Pojasu Gaze da izvrši operacije čišćenja i eliminiše džepove terorističkog otpora, te da očekuje da će se rat u ovoj enklavi nastaviti sadašnjim intenzitetom još najmanje dva meseca.

On je na početku operacije „Potop Al-Aksa” i pokretanja izraelske agresije na Gazu, izjavio da će ovaj put rat trajati mesec ili tri i da „na kraju neće biti Hamasa.”

Cilj agresije na Gazu da se ubije Jahva Sinvar

Međutim, prema izjavi ministra odbrane Izraela, Avigdora Libermana, cilj agresije na Gazu je da se ubije Jahja Sinvar, vođa Hamasa u Gazi i arhitekta napada 7. oktobra, da se „razbije komandni lanac Hamasa” i obezbedi da Hamas „više ne deluje kao vojna organizacija koja može pokrenuti organizovane napade na Izrael”. 

Izraelske odbrambene snage (IDF) su od danas stacionirane u centru glavnog grada južnog pojasa Gaze, Kan Junisa. Okružuju dom Jahje Sinvara, najvišeg lidera Hamasa, za kojeg se veruje da se nalazi u podzemnom skrovištu.

Prema izvorima iz Amerike, Izrael razmatra mogućnost da preplavi mrežu tunela militantne grupe morskom vodom kako bi ih onesposobio. Ova informacija je potvrđena od strane američkog zvaničnika za En-Bi-Si njuz.

Jahje Sinvar (rođen 1962.), poznat i kao Jehja Sinvar, je palestinski političar i lider Hamasa u Pojasu Gaze. Hamas je sunitska islamistička politička i vojna organizacija koja kontrolira Pojas Gaze. Sinvar je na čelu Hamasa u Gazi od februara 2017. godine, kada je zamenio Ismaila Hanijeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading