UZNEMIRUJUĆE: Hamas drogirao taoce RIVOTRILOM pre oslobađanja da bi izgledali srećno?

Autor:

Svet

05.12.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelsko ministarstvo zdravlja tvrdi da su taloci oslobođeni iz Hamasovog zatočeništva "dobili tablete za smirenje" pre nego što su predati Crvenom krstu za prebacivanje u Izrael.

UZNEMIRUJUĆE: Hamas drogirao taoce RIVOTRILOM pre oslobađanja da bi izgledali srećno?

Foto: twitter.com/drustvene mreze

 Prema rečima predstavnika ministarstva zdravlja, ovo drogiranje je imalo za cilj da taoci izgledaju smireno i srećno nakon što su trpeli fizičko zlostavljanje i psihički teror tokom svoje višednevne agonije.

Republika

Foto: youtube.com/afp

 

 


Detalji o leku klonazepam



Dr Hagar Mizrahi, šef medicinskog odeljenja ministarstva zdravlja, posebno je istakao lek klonazepam, poznat i pod nazivima klonopin ili rivotril.

Ovaj lek se koristi za lečenje anksioznih poremećaja, napada, bipolarne manije, agitacije povezane sa psihozom, kao i opsesivno-kompulzivnog poremećaja.


Zahtev za zvaničan izveštaj o navodnom drogiranju



Jonatan Mašriki, poslanik ortodoksne partije Šas, pozvao je ministarstvo zdravlja da pošalje zvaničan izveštaj o navodnom drogiranju talaca sa detaljima i dokazima zdravstvenim organizacijama širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading