SUVA ZEMLJA ĆE SE JOŠ VIŠE OSUŠITI: Zastrašujuće proročanstvo Nostradamusa za 2024. godinu! Kada ovo krene....

Autor:

Svet

02.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mišel de Nostredam, poznatiji kao Nostradamus, bio je čuveni astrolog, lekar kuge i navodni vidovnjak iz 16. veka čijim se proročanstvima i danas pridaje velika pažnja.

SUVA ZEMLJA ĆE SE JOŠ VIŠE OSUŠITI: Zastrašujuće proročanstvo Nostradamusa za 2024. godinu! Kada ovo krene....

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay, Wikipedia/Dr Niel, Laurent Lecrène-Labbey

Njegova knjiga, objavljena 1555. godine, navodno predviđa razne događaje koji su se kasnije ostvarili, poput Velikog požara u Londonu, Hitlerovog dolaska na vlast i napada 11. septembra 2001. Nostradamusova proročanstva za 2023. godinu, koja su se navodno pokazala tačnim, upućuju na moguće događaje koji će zadesiti svet u narednoj godini.

Nostradamus je, prema interpretacijama njegovih stihova, navodno predvideo da će suva zemlja postati još suvlja i da će doći do velikih poplava.

Dakle, šta možemo očekivati od predstojeće godine ako se Nostradamusova predviđanja pokažu navodno tačnim?  U jednom katrenu, on piše:

- Suva zemlja će se još više isušiti i biće velikih poplava - upozoravajući na drugim mestima na veoma veliku glad zbog napasnog talasa. 

Ovo upozorenje navodno ukazuje na potencijalnu glad zbog naglog talasa poplava, a čak se pominje i mogućnost katastrofalnih događaja poput cunamija. Takođe, Nostradamus navodno proriče "borbe i pomorske bitke", opisujući kako će "Crveni protivnik prebledeti od straha / Uplašivši veliki okean." Neki tumače ove stihove kao upozorenje na mogući sukob sa Kinom, imajući u vidu njen status globalne sile i veliku mornaricu.

Nostradamusova proročanstva su predmet različitih tumačenja, ali mnogi veruju da su njegovi stihovi navodno tačno predvideli različite događaje kroz istoriju, pa se i za 2024. godinu uzbuđeno očekuju šta bi oni mogli da donesu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading