NEZAMISLIVO! MAJKA GLAĐU IZMORILA TROJE DECE I ŽIVELA SA NJIHOVIM LEŠEVIMA: Istraga otkrila UŽAS! Ostali samo skeleti, preživela ćerka spavala ispod tela mrtvog brata

Autor:

Svet

24.11.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji su u Pskovskoj oblasti priveli ženu zbog sumnje da je ubila svoje troje male dece, saopštilo je regionalno istražno odeljenje Istražnog komiteta Rusije.

NEZAMISLIVO! MAJKA GLAĐU IZMORILA TROJE DECE I ŽIVELA SA NJIHOVIM LEŠEVIMA: Istraga otkrila UŽAS! Ostali samo skeleti, preživela ćerka spavala ispod tela mrtvog brata

Foto: Tanjug/AP

Zbog sumnje da je izvršila masakr privedena je Darija Sukhanova, 34-godišnja majka nesrećne dece i ona je osumnjičena za trostruko ubistvo. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti zločina. Regionalno tužilaštvo prati je napredak i rezultate istrage o masakru dece

Darija je od avgusta uspela da sakrije smrt troje dece, od kojih je najmlađe imalo manje od godinu dana.

Neke detalje ove strašne priče donosi telegram kanal SHOT. Darija bila je kupila privatnu kuću  i tamo živela sa svojom decom. Tamo njena ćerka, osmogodišnja devojčica umrla u avgustu i ostala da leži u krevetiću pod ćebetom. Majka je potom uzela svoja dva sina, starih godinu dana i četiri godine, i preselila se sa njima u iznajmljeni stan sa svojim dečkom u mestu Veliki Luki. Tamo su međutim oba dečaka umrla. Ali ovo, očigledno, niko nije primetio. Komšije su primetile neprijatan miris u ulazu, ali su zaključile da je neka životinja uginula u ventilaciji.

Sada istraga utvrđuje kako je žena postupala sa decom. Prema preliminarnim podacima, svi su umrli u avgustu ove godine.

„Od dece su ostali samo kosturi. Beba je bila u pelenama, ostala deca su bila u odeći“, navodi Telegram kanal.

Posmrtne ostatke dečaka je otkrila njihova baka, kada je došla da ih poseti u Velikim Lukima. Darija je hladno rekla svojoj majci da su njeni sinovi navodno umrli u snu u avgustu, u razmaku od nedelju dana. Šokirana onim što se dogodilo, baka je počela da traži druge unuke. Svoju mrtvu unuku pronašla je u kući u selu Mokriki, u kojoj je Darija ranije živela. Darija je međutim opet tvrdila da je njena ćerka umrla u snu, takođe u avgustu.

Majka-monstrum je imala petoro dece, svako sa različitim muškarcima. Petogodišnja ćerka je ostala živa, i ona je predata organima starateljstva. Verovatno će joj biti potreba pomoć psihologa, jer je živela u istom stanu sa svojom preminulom braćom od avgusta, skoro četiri meseca.Najstariji 12-godišnji sin ove žene je živeo sa svojom bakom i tako verovatno izbegao strašnu sudbinu svoje braće i sestara.

BONUS VIDEO: 

34-godišnja majka je mogla da ih namerno izgladnjuje. O tome piše telegram kanal SHOT pozivajući se na svoj izvor, i to je glavna verzija istrage. Prema podacima koji su procureli, zverski je tukla je svoju decu i ona su živela u stalnom strahu.Bila je čak bila registrovana u policiji zbog neispunjavanja roditeljskih obaveza. 

Pre više od tri godine, organi socijalnog osiguranja su prestali da je kontrolišu, smatrajući da se popravila.

Sukhanova je ove godine kod kuće rodila peto dete od svog sadašnjeg dečka. Ispostavilo se da novorođenče nije imalo ni godinu dana. Prema pisanju Telegram kanala, ona se ne seća tačno kog dana je rođen njen sin, i čak ga nije ni registrovala u opštini.

Inače, čak ni Darijina majka nije znala da ima malog unuka. Deca nikada nisu išla u vrtić ili školu. 

U stanu koji je Suhanova iznajmila sa dečkom u Velikim Lukima, su se okupljali narkomani. Prema rečima onih koji žive u komšiluku, majka je surovo tukla decu i nije im davala hranu.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading