VOĐA SATANISTIČKOG KULTA ZARADIO SLOBODU RATUJUĆI ZA PUTINA: Ratovao u ZLOGLASNOM odredu Oluja Z, oprošteno mu SADISTIČKO ritualno ubistvo četvoro tinejdžera!

Autor:

Svet

21.11.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Jaroslavlju je 33-godišnji član bande satanista Nikolaj Ogolobjak, koji je 2010. osuđen na 20 godina zatvora zbog ritualnih ubistava tinejdžera, dobio pomilovanje zbog učešća u ratu u Ukrajini.

VOĐA SATANISTIČKOG KULTA ZARADIO SLOBODU RATUJUĆI ZA PUTINA: Ratovao u ZLOGLASNOM odredu Oluja Z, oprošteno mu SADISTIČKO ritualno ubistvo četvoro tinejdžera!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock, youtube/printscreen/БАТЮШКА BATUSHKA official

Oslobođen je poslednji iz bande jaroslavskih satanista koji su 2008. godine ubili četiri tinejdžera zbog krvavog rituala. 33-godišnji Nikolaj Graf Ogolobjak trebalo je da bude u zatvoru do 2030. godine . Međutim, sada je kod kuće –  i pomilovan je nakon učešća u  u Ukrajini. Ogolobjakov otac je o tome rekao dopisniku portala 76.RU.

 

- Ovo je istina. Služio je šest meseci u Oluji Z. Sve se promenilo, a ovo što sada pišu o njemu su sve gluposti. Ne ide dalje od Volge, ne nosi crno, ne pije votku. Posle ranjavanja, on je invalid“, rekao je Nikolajev otac u intervjuu za 76.RU. „Oporavlja se, Hoda, ali rana je ozbiljna. Malo je verovatno da će ga ponovo odvesti u rat.

 

Ministarstvo odbrane počelo je da piše o odredu „Oluja Z” u januaru 2023. U operativnim izveštajima se navodi da su jurišne trupe bile dizajnirane da probiju najteže oblasti odbrane Oružanih snaga Ukrajine. Kako je ranije rekao izvor 76.RU u vojnim krugovima , jedinice su sastavljene od dobrovoljaca, uključujući i zatvorenike.

 

Prema rečima Ogolobjaka starijeg, Nikolaj živi u Dzeržinskom okrugu Jaroslavlja sa svojom majkom. Ona i Nikolajev otac su razvedeni. Porodica se trudi da se ne seća događaja od pre petnaestak godina i da ne započinje razgovore. Ogolobiak još nije uspeo da uredi svoj lični život.

 

— Vratio se 2. novembra. Kako može da nađe devojku? Upravo se vratio iz bolnice. Ovo što sada pišu je potpuna glupost. Nikada nije bio u Zavolžskom regionu. I tamo pišu da hoda pijan u crnom Volgom i viče i vrišti. To me je toliko razbesnelo“, priznao je Nikolajev otac.

Ono o čemu govori Ogolobjak stariji su podaci koji su nedavno objavljeni u nekim medijima o oslobađanju člana bande satanista.

Raskomadali su ih, oprali krvlju, spržili im srca

U Jaroslavlju je 2006. godine formirana sekta satanista. Njegov osnivač je bio 15-godišnji Konstantin Klik Baranov, kasnije su se pridružila još dva tinejdžera - Nikolaj Graf Ogolobjak i Aleksej Mertvij Čistjakov. U roku od godinu dana, Anton Doktor Got Makovkin, Sergej Distris Karpenko i Aleksandar Hitler Voronov pridružili su se sekti.

U ovom sastavu, članovi sekte su nekoliko godina sprovodili krvave rituale. Ubijeni psi i mačke su korišćeni za žrtve. Novi članovi su inicirani krvlju životinja. Društvo je pronašlo osamljeno mesto gde su se održavali sastanci i rituali. Na praznom mestu iza 5. Torfjanske ulice, između privatnog sektora i poluzaboravljenog groblja u okrugu Krasnoperekopski u Jaroslavlju, satanisti su postavili obrnuti krst. Za njega su vezani leševi životinja, a u blizini je zapaljena vatra.

U leto 2008. godine, osmoro mladih ljudi je brutalno ubilo četvoro jaroslavskih studenata - Olgu Puhovu, Varvaru Kuzminu, Andreja Sorokina i Anu Gorohovu, a njihova tela su raskomadana. Istraga je konstatovala da je krivično delo bilo ritualne prirode. Polovina privedenih bili su maloletnici u vreme zločina.

Optuženima su izrečene kazne od 8 do 20 godina zatvora. Maksimalnu kaznu (20 godina zatvora) dobio je Nikolaj Ogolobjak, koji je u vreme ubistva bio punoletan. U zatvoru je trebalo da bude do 2030. godine.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading