SKANDAL GODINE! Senator DROGIRAO ČLANICU PARLAMENTA, pa hteo da je SILUJE! Sipao joj ekstazi u piće, ali ovo NIJE očekivao da će da se desi

Autor:

Svet

17.11.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena se navodno razbolela nakon što je pila iz čaše u Gerijeovom domu. Ona nije u vezi sa senatorom

SKANDAL GODINE! Senator DROGIRAO ČLANICU PARLAMENTA, pa hteo da je SILUJE! Sipao joj ekstazi u piće, ali ovo NIJE očekivao da će da se desi

Foto: pixabay.com

Skandal neviđenih razmera potresao je danas Francusku.

Senator Žoel Geriju (66) uhapšen je zbog sumnje da je drogirao članicu parlamenta u nameri da je siluje.

Geriju je uhapšen ove nedelje u Parizu u svojoj kući koja je pretresana zajedno sa njegovom kancelarijom.

Francusko tužilaštvo je izjavilo agenciji Frans pres (AFP) da je Geriju, senator Atlantske Loare, ispitivan zbog „davanju osobi, protiv njenog znanja, supstance koja bi mogla da promeni njenu razboritost ili kontrolu nad svojim postupcima kako bi izvršio silovanje ili seksualni napad”. Navodni incident dogodio se u utorak uveče.

AFP je preneo da je žena koja je podnela tužbu policiji članica donjeg doma parlamenta, Nacionalne skupštine, ali nije imenovana, a tužilaštvo nije dalo nikakve informacije o njoj.

Republika

Foto: wikimedia commons

Žoel Geriju

Žena se navodno razbolela nakon što je pila iz čaše u Gerijeovom domu. Ona nije u vezi sa senatorom. Tužioci su rekli da su medicinski testovi na ženi otkrili prisustvo ekstazija. Pretresom senatorovog doma pronađen je ekstazi, preneo je AFP.

Geriju, bankar, izabran je u senat 2011. godine i potpredsednik je njegove komisije za spoljne poslove, odbranu i oružane snage, prenosi Blic.

- Veoma smo daleko od nepristojne interpretacije koja se može zaključiti iz prvih medijskih članaka - rekao je njegov advokat Remi-Pjer Draj, a prenosi "Gardijan".

Draj je izrazio ljutnju što su se elementi istrage pojavili u francuskim medijima i rekao da neće dati "nikakve informacije" o slučaju "iz poštovanja" prema svom klijentu i ženi koja je podnela žalbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading