TRAGIČAN KRAJ ŽIVOTA HRABROG TINEJDŽERA! Preminuo nakon što je stao u odbranu "manjeg" prijatelja koji je napadnut od grupe nasilnika

Autor:

Svet

13.11.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer iz Las Vegasa izgubio je život nakon što je brutalno pretučen od strane grupe nasilnika zbog toga što se zauzeo za svog prijatelja koji je bio žrtva njihovog maltretiranja.

TRAGIČAN KRAJ ŽIVOTA HRABROG TINEJDŽERA! Preminuo nakon što je stao u odbranu "manjeg" prijatelja koji je napadnut od grupe nasilnika

Foto: pixabay.com

 Džonatan Luis, 17-godišnji učenik srednje škole Rančo, preminuo je prošlog utorka, manje od dve nedelje nakon što ga je gomila od 15 tinejdžera napala i izazvala povrede od kojih nije uspeo da se oporavi.

Prema rečima njegovog ožalošćenog oca, istog imena kao i njegov sin, incident se dogodio nakon što je jedan od Luisovih prijatelja navodno ukrao nešto od ove grupe nasilnika, koji su ga potom bacili u kantu za smeće. Kada je Luis video šta se dešava, suočio se sa njima, ali je napadnut i pretučen.

 

 


Na snimku napada koji je izazvao zgražavanje javnosti, vidi se kako se Luis sukobljava sa jednim od navodnih napadača pre nego što je i sam brutalno pretučen od strane grupe nasilnih mladića. Njegov prijatelj, koji je pokušao da mu pomogne, takođe je napadnut i zadobio povrede.

Prema izjavama porodice, Luis je bio hrabar mladić koji se zauzeo za svog prijatelja i platio najveću cenu zbog toga. Njegov otac je izjavio da je njegov sin želeo da se preseli u Ostin i da živi sa njim, ali je tragični incident prekinuo te planove.

Porodica želi da se ovaj incident koristi kao primer za razgovor o nasilju među mladima u gradu. Otac žrtve je izjavio da nasilje samo rađa još nasilja i da oni koji su odgovorni za ovaj napad ne shvataju šta rade. Takođe je otkrio da su istražitelji najavili da planiraju da optuže nekoliko učenika za ubistvo.

Policija Las Vegasa još uvek istražuje ovaj slučaj, ali do sada nije bilo hapšenja. U međuvremenu, prijatelji i porodica tinejdžera koji je izgubio život u ovom tragičnom incidentu pokušavaju da se oporave od gubitka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading