DRAMA U RUSIJI! Nestao putnički avion sa radara - poslednji put viđen u OVOM DELU ZEMLJE!

Autor:

Svet

10.11.2023

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letelica je poletela iz Peveka u Poljarni.

DRAMA U RUSIJI! Nestao putnički avion sa radara - poslednji put viđen u OVOM DELU ZEMLJE!

Foto: pixabay.com

Ruske vlasti obaveštavaju da je avion An-2, koji pripada aviokompaniji Striž Avija, nestao na Čukotki na dalekom istoku Rusije, sa tri osobe na brodu, uključujući dva člana posade i jednog putnika. Zvaničnik za vanredne situacije potvrdio je da je letelica poletela iz Peveka u Poljarni, ali da nije ostvaren kontakt u predviđeno vreme sletanja.

Helikopter Mi-8 sa spasiocima je poslat u potragu, ali do sada nije pronađen nestali avion, niti je uspostavljen kontakt s njim. Iako je utvrđena poslednja poznata lokacija aviona, vlasti intenzivno tragaju za letelicom, koristeći resurse spasilaca i volontera sa terenskim vozilima.

- Letelica je poletela iz Peveka u Poljarni, ali u predviđeno vreme sletanja nije ostvaren kontakt sa njim. U avionu su dva člana posade i jedan putnik - rekao je zvaničnik.

Detalji o uzroku nestanka aviona An-2 i eventualnim dodatnim informacijama o situaciji još uvek nisu dostupni. Porodice i prijatelji putnika i članova posade čekaju sa strepnjom na vesti o ishodu potrage.

Vlasti su mobilisale sve raspoložive resurse kako bi pružile adekvatnu pomoć u traganju za nestalim avionom. Više informacija o ovom slučaju očekuje se kako potraga bude napredovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading