UŽAS U IZRAELU: Hamasovci ubili BAKU pa objavili video njenog tela u lokvi krvi

Autor:

Svet

04.11.2023

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica 74-godišnje Braše Levinson iz Izraela je saznala da im je baka ubijena kada su naoružani pripadnici Hamasa objavili video njenog mrtvog tela na Fejsbuku.

UŽAS U IZRAELU: Hamasovci ubili BAKU pa objavili video njenog tela u lokvi krvi

Foto: Republika

 Ova tragedija se dogodila tokom velikog terorističkog napada koji je zahvatio zemlju pre četiri nedelje.

Brašina unuka, 22-godišnja Hagar Šimoni, koja je u to vreme bila na odmoru u Japanu, saznala je za smrt svoje bake kada je primila obaveštenje na društvenoj mreži. Užasnuta prizorom na snimku, ona je odmah kontaktirala svoju porodicu putem WhatsApp grupe i saznala da je njena baka bila žrtva terorističkog napada.

Hamasovi militanti su napali Izrael sa kopna, mora i iz vazduha, a kao odgovor na to, Izrael je pokrenuo rat protiv Hamasa unutar Pojasa Gaze. U ovom sukobu, tragično je stradala i Brašina baka u svom kibucu Nir Oz na jugu Izraela.

Njena porodica je još uvek u šoku i teško se nosi sa traumom koju su doživeli. Hagar i njena majka Šej, koja je izgubila majku na najgori mogući način, govore o bolu i tuzi koju osećaju od 7. oktobra kada se ovaj događaj desio.

Šej je izjavila da se još uvek ne može pomiriti sa činjenicom da je njena majka otišla i da će morati da nastavi sa životom bez nje. Dodala je da su Hamasovci nakon ubistva spalili kuću do temelja, zbog čega porodica nije uspela da pronađe telo svoje bake i da ga dostojno sahrani.

Brašina unuka Hagar je istakla da je njena baka bila puna ljubavi i da je uvek bila nasmejana i grlila ih je i ljubila. Ova strašna tragedija je ostavila dubok trag u porodici Levinson i u celom Izraelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading