RODITELJI POD RUŠEVINAMA U MRAKU TRAŽE TELA DECE! Fotograf u suzama objavio uznemirujuće snimke iz Gaze, VRISKA I LELEK NA SVE STRANE

Autor:

Svet

29.10.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabri fotograf Motaz Azaiza nosio se sa prejakim emocijama dok je svetu pokazivao razmere uništavanja Gaze

RODITELJI POD RUŠEVINAMA U MRAKU TRAŽE TELA DECE! Fotograf u suzama objavio uznemirujuće snimke iz Gaze, VRISKA I LELEK NA SVE STRANE

Foto: tanjug

Građani Gaze pamtiće 27. oktobar kao dan kada su izraelske snage kao nikad pre bombardovale to područje uništavajući pred sobom sve što stignu.

Dok izraelski premijer Benjamin Netanjahu najavljuje nastavak kopnene ofanzive “do kraja”, Palestinci po ruševinama i mraku (pošto nemaju struje) traže svoje najmilije.

Motaz Azaiza, hrabri palestinski fotograf i novinar uspeo je da se domogne interneta i pokaže svetu svu strahotu bombardovanja civila u Gazi.

 

 

"Koliko je bilo teško prošle noći", napisao je uz video.

Novinar naglašava kako nema struje, a Palestinici pod lampama u ruševinama traže svoje najmilije.

Na snimcima se vidi kako roditelji traže svoju decu, a na nekima koje je objavio po društvenim mrežama čuje se lelek u daljini, uz vrisku dece.

Upozoravamo da je snimak uznemirujući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading