DROGIRALA MUŠKARCE, PA IH SILOVALA, PLJAČKALA I UBILA! Uzornu majku uništila PORODIČNA TRAGEDIJA, pa krenula u brutalnu osvetu

Autor:

Svet

29.10.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je u jednom trenutku posle teškog trenutka "izgubila kompas" i na umu je imala samo jednu stvar

DROGIRALA MUŠKARCE, PA IH SILOVALA, PLJAČKALA I UBILA! Uzornu majku uništila PORODIČNA TRAGEDIJA, pa krenula u brutalnu osvetu

Foto: pixabay.com

Majka maloletnog dečaka Rebeka Oborn (33) iz Ohaja uhapšena je i trenutno se nalazi na suđenju zbog sumnje da je u poslednjih šest meseci drogirala četvoricu muškaraca koje je potom silovala u krevetu, opljačkala ih i na kraju ubila.

Rebeka je na sudu priznala da je drogirala muškarce, da bi ih potom silovala i opljačkala, ali je negirala da joj je cilj bio da ih ubije. Četvorica su preminula od posledica prekomernog drogiranja, dok je peti uspeo da pobegne iz motela kada je video šta mu se sprema.

Obornova je do 2016. godine bila omiljena komšinica i majka iz idiličnog kraja u Ohaju. Imala je i ćerku koja je te godine preminula pod nerazjašnjenim okolnostima.

Komšije kažu da se Rebeka posle te tragedije izobličila i da im je izgledalo da se odala nekoj sekti.

Republika

Foto: columbus police printscreen

Rebeka Oborn posle hapšenja

Čak ni rođenje sina nije je vratilo na staru stazu normalnog života. Svima je govorila da je jedan mladić kriv za smrt njene ćerke te da će se jednom osvetiti.

Očito da su joj svi muškarci postali meta, pošto, kako je rekao tužilac na sudu, gotovo da ove godine nije birala kome će prići po barovima, odnosno ko će biti žrtva.

Prilikom istrage tužilaštva, utvrđen je mehanizam postupaka kojim je Obornova mamila žrtve u krevet.

Prilazila bi im u baru, potom im nudila seks kao i “neke tablete” za bolje raspoloženje. Kad bi žrtva pristala na to, odlazili bi u kuću žrtve. Rebeka bi je toliko drogirala da žrtva ne bi znala gde se nalazi i kako se zove.

Potom bi je Rebeka silovala i opljačkala, nakon čega bi pred zoru odlazila u nepoznatom pravcu. Četiri muškarca tako su usled nemogućnosti da ih neko spasi od “overdoziranja” preminuli, dok se peti na vreme spasao.

Detektivi još rade na ovom slučaju u Ohaju, pošto se veruje da je bilo još žrtava Rebeke Oborn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading