TINEJDŽER (14) IZVRŠIO BRUTALAN NAPAD NA DEČAKA (7) I MUŠKARCA (63) U BOLNICI! Dečak preminuo od povreda, dok je muškarac u teškom stanju! Policija sumnja na ekstremističke motive!

Autor:

Svet

28.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarna tragedija zavila je u crno bolnicu u Regensburgu.

TINEJDŽER (14) IZVRŠIO BRUTALAN NAPAD NA DEČAKA (7) I MUŠKARCA (63) U BOLNICI! Dečak preminuo od povreda, dok je muškarac u teškom stanju! Policija sumnja na ekstremističke motive!

Foto: Shutterstock

Sedmogodišnji dečak postao je žrtva nezapamćenog napada, koji je izvršio 14-godišnji tinejdžer. Napadač je nožem izbo ne samo nevino dete, već i muškarca starog 63 godine, koji se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Nažalost, dečak je izgubio bitku za život i preminuo od stravičnih povreda, dok je muškarac pretrpeo teške povrede i nalazi se u kritičnom stanju.

Policija je odmah reagovala i preuzela istragu ovog užasnog slučaja. Ono što je posebno zabrinjavajuće jeste sumnja da napadač ima ekstremističke motive. Jedinica za borbu protiv ekstremizma i terorizma preuzela je slučaj i intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti. Očekuje se da će detalji o motivima napada biti otkriveni u narednim danima.

No, ovo nije prvi put da je osumnjičeni tinejdžer privukao pažnju policije. Prema informacijama koje su procurele iz nemačkih medija, otkriveno je da je tinejdžer bio upleten u planiranje nasilja i egzekucija. Dokaze o svojim mračnim namerama ostavljao je u grupama za četovanje, ali do sada nije bio krivično gonjen. Sve ovo ukazuje na to da je napadač odavno bio na radaru vlasti, ali pitanje je zašto nije preduzeta adekvatna akcija kako bi se sprečila ova tragedija.

Uz to, postoji i navod da je tinejdžer planirao nasilje u školi u Gornjem Palatinatu. Iako zvaničnici još uvek nisu potvrdili ove informacije, one dodatno šokiraju javnost i stavljaju pod znak pitanja efikasnost sistema za sprečavanje ovakvih zločina.

Uz sve ovo, ne smemo zaboraviti hrabrog zaposlenog u bolnici, koji se suočio sa napadačem i sprečio dalju eskalaciju nasilja. Iako je i on zadobio povrede, hrabro je stao na put ovom užasu. Nakon što su mu povrede sanirane, otpušten je na kućno lečenje.

Ova tužna priča iz Regensburga ostavlja bez daha. Detalji o motivima napada i daljem toku istrage biće objavljeni u narednim danima. Svi se nadamo da će pravda biti zadovoljena i da će se sprečiti slični slučajevi u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading