NEVEROVATNO OTKRIĆE NA LOKACIJI PADA PRIGOŽINOVOG AVIONA: Nakon početka istrage došlo do neočekivanog obrta koji bi mogao da promeni njen tok

Autor:

Svet

29.08.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iščekuje se da ruski istražni biro u nekom trenutku otkrije uzroke tog događaja.

NEVEROVATNO OTKRIĆE NA LOKACIJI PADA PRIGOŽINOVOG AVIONA: Nakon početka istrage došlo do neočekivanog obrta koji bi mogao da promeni njen tok

Foto: Profimedia

Danas je održana sahrana šefa Vagner grupe, Jevgenija Prigožina, na groblju u Sankt Peterburgu. Na poslednjem ispraćaju prisustvovalo je nekoliko stotina ljudi, iako predsednik Rusije, Vladimir Putin, nije bio među njima.

Kako je prethodno obelodanjeno iz Kremlja, Putinova prisutnost nije bila planirana.

Dok se širom sveta i dalje spekuliše o razlozima pada aviona u kojem je bio Jevgenij Prigožin, iščekuje se da ruski istražni biro u nekom trenutku otkrije uzroke tog događaja. U međuvremenu, vest se pojavila da je mesto pada aviona izbrisano.

CNN je izvestio da je to mesto izravnano bagerima.

Avion je pao 23. avgusta, a kada je ekipa CNN-a došla na mesto događaja u ponedeljak ujutro, svi delovi letelice su već bili odstranjeni.

Na polju koje su izravnali bageri, stajao je samo mali improvizovani spomenik s cvećem i amblemom Vagner grupe.

Kako izgleda mesto pada aviona u kom je bio Vagner, možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading