PRONAĐENI DELOVI PRIGOŽINOVOG AVIONA TRI KILOMETARA OD MESTA PADA: Ovo potvrđuje jednu verziju o tome kako je uništen avion (VIDEO)

Autor:

Svet

25.08.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion u kom je bio šef Vagnera pod još uvek nejasnim okolnostima pao je u Tverskoj oblasti.

PRONAĐENI DELOVI PRIGOŽINOVOG AVIONA TRI KILOMETARA OD MESTA PADA: Ovo potvrđuje jednu verziju o tome kako je uništen avion (VIDEO)

Foto: Tanjug AP

Krilo i stajni trap aviona u kojem je sa još devet ljudi bio vođa Vagnera Jevgenij Prigožin palo je tri kilometra od mesta nesreće.

Avion u kom je bio šef Vagnera pod još uvek nejasnim okolnostima pao je u Tverskoj oblasti, a niko od posade i putnika ove letelice nije preživeo kobni pad.

Anton Geraščenko, savetnik ukajinskog ministra unutrašnjih poslova, kaže da bi ovo moglo da potvrdi verziju da se avion raspao dok je bio u vazduhu.

Svedoci pada aviona rekli su kako su u jednom momentu videli džinovski crni oblak.

Ljudmila Osipova iz sela Kuženkino, gde je pao avion u kojem je bio šef Vagnera Jevgenij Prigožin čula je snažne eksplozije pre nego što je letelica u plamenu pala na tlo.

Komšinica je dotrčala, ruke su joj se tresle. Stale smo na prozor, videla sam samo pečurku, to je bio džinovski crni oblak - svedoči Ljudmila.

Ljudmila je rekla da nije videla sam trenutak pada aviona, ali njena komšinica jeste.

Rekla mi je da je bilo strašno, da je čula neko hroptanje i kad se okrenula videla je da nešto gori. Avion je bio sav u plamenu. Rekla je da je videla kako se plamen širi, a avion vrtoglavo pada - tvrdi Ljudmila.

Ona kaže da je njena komšinica veoma potresena zbog svega što se dogodilo.

OGLASIO SE PUTIN

Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin danas popodne se oglasio o nesreći u kojoj je poginuo šef Vagnera Jevgenij Prigožin.

Vladimir Putin je na sastanku sa šefom DNR Denisom Pušilinom izrazio saučešće porodicama poginulih u avionskoj nesreći u Tverskoj oblasti.

- Progožin je bio čovek 'komplikovane sudbine', talentovani biznismen. Vagner se borio sa nacistima u Ukrajini, to nikada neću zaboraviti - rekao je Putin, prenele su RIA Novosti na Telegramu kanalu.

Putin je dodao da ga je šef Istražnog komiteta Rusije izvestio o početku istrage avionske nesreće sa Prigožinom, te da će to biti dovedeno do kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading